Majdnem feladta, mégis a darts új királya lett

24
-
  20.01.02 11:05 Sport

Egyszer már felhagyott a sportággal anyagi gondok miatt, aztán felvett egy álcát, hogy ezzel védje meg magát a kritikáktól. A nagy tornák döntőiben eddig egy kivételével mindig megremegett, most azonban elsöpörte a címvédőt. Peter Wright, a darts új királya.

6 kapcsolódó hír

Először dartsvilágbajnok a skót punk, Peter Wright

Index
-
  20.01.01 22:43 Sport

Élete legnagyobb teljesítményét mutatta a döntőben a 7. helyen kiemelt Wright, aki a fontos dobásoknál emelkedett a címvédő Michael van Gerwen fölé.

Darts-vb: Nem hittem el, hogy az első két nyilam mellé ment – Peter Wright

NSO
-
  20.01.01 22:35 Sport

Peter Wright személyében új világbajnok került a dartsvilág csúcsára, legalábbis a rangosabb szervezet, a PDC égisze alatt rendezett tornán. A szerda este véget érő vb-döntőn a címvédő Michael van Gerwent legyőző 49 éves skót a könnyeivel küzdve nyilatkozott a diadal után. 

Wright most megmutatta, mit tud

Feol
-
  20.01.02 21:37 Sport

A torna előtt az esélytelenek nyugalmával indult – ám a döntőben a statisztikák alapján már ő volt az esélyesebb, s rengeteg hányattatás után, 49 évesen végre világbajnoki címnek örülhet a skót Peter Wright.

Történelmi darts-vb rekordokkal és trónfosztással

Origo
-
  20.01.02 20:10 Sport

Minden idők egyik legizgalmasabb világbajnokságát rendezték Londonban, ahol ezúttal egy skót király ért fel a csúcsra.

A mumus sem akadályozhatta meg Peter Wright megérdemelt darts-világbajnoki címét

Hosszabbítás
-
  20.01.02 18:39 Sport

A színes hajú skót ellenállhatatlan játékkal hódította el régóta várt első vb-trófeáját. A világelső Michael van Gerwen elleni döntő, és a torna utózöngéje.

Darts-vb: nem hittem el, hogy az első két nyilam mellément – Peter Wright

NSO
-
  20.01.01 22:35 Sport

Peter Wright személyében új világbajnok került a darts-világ csúcsára, legalábbis a rangosabb szervezet, a PDC égisze alatt rendezett tornán. A szerda este véget ért vb-döntőn a címvédő Michael van Gerwent legyőző 49 éves skót a könnyeivel küzdve nyilatkozott a győzelem után.