Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

HírTV
-
  19.12.22 16:18 Külföld

Legkevesebb 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől a török határhoz.

22 kapcsolódó hír

Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

Magyar Nemzet
-
  19.12.22 22:25 Külföld

Legkevesebb 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől a török határhoz a felkelők utolsó fellegvárának számító Idlíb tartományból – írta vasárnap az Anadolu török állami hírügynökség a Szíriai Intervenciós Koordináció nevű helyi civil szervezetre hivatkozva.

Recep Tayyip Erdogan újra menekültek tömegével fenyegette meg egész Európát

168 Óra Online
-
  19.12.22 21:56 Külföld

Minden európai ország meg fogja érezni az újabb migránshullámot, különösen Görögország, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát – figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen.

Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

Propeller
-
  19.12.22 16:16 Külföld

Legkevesebb 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől a török határhoz a felkelők utolsó fellegvárának számító Idlíb tartományból – írta vasárnap az Anadolu török állami hírügynökség a Szíriai Intervenciós Koordináció nevű helyi civil szervezetre hivatkozva. Muhammad Hallaj, a szervezet elnöke azt…

Erdogan újabb migránshullámmal fenyegeti Európát

Propeller
-
  19.12.22 21:56 Külföld

Minden európai ország "meg fogja érezni" az újabb migránshullámot, különösen Görögország, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát – figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen. Az Anadolu török…

Erdogan: Európa „meg fogja érezni” az újabb migránshullámot

Mandiner
-
  19.12.23 07:17 Külföld

Eddig több mint nyolcvanezer ember menekült el az orosz légitámadások és az előrenyomuló szíriai csapatok elől a török határhoz Idlíbben – közölte a török elnök.

Erdogan ismét migránshullámmal fenyegeti Európát

HVG
-
  19.12.22 20:25 Külföld

Az európai országok "meg fogják érezni" az újabb migránshullámot, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát - figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen.

Erdogan: Európa “meg fogja érezni” az újabb migránshullámot, ha az idlíbi offenzíva nem áll le

GazdaságPortál
-
  19.12.23 11:29 Külföld

Minden európai ország “meg fogja érezni” az újabb migránshullámot, különösen Görögország, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát – figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen. Az Anadolu török állami…

Erdogan: Európa "meg fogja érezni" az újabb migránshullámot

HírTV
-
  19.12.22 20:28 Külföld

Amennyiben a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát.

Migránshullám: Erdogan megint fenyegetőzik

Napi
-
  19.12.22 20:43 Külföld

Az európai országok "meg fogják érezni" az újabb migránshullámot, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát - figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen az MTI szerint.

Ennyi embert tett eddig földönfutóvá a szíriai török offenzíva

Napi
-
  19.12.22 17:25 Külföld

Legkevesebb 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől a török határhoz a felkelők utolsó fellegvárának számító Idlíb tartományból - írta vasárnap az Anadolu török állami hírügynökség a Szíriai Intervenciós Koordináció nevű helyi civil szervezetre hivatkozva az MTI szerint.

Ismét szíriai migránshullámmal fenyegeti Európát Erdogan

Infostart
-
  19.12.23 06:28 Külföld

Minden európai ország "meg fogja érezni" az újabb migránshullámot, különösen Görögország, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát - figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen.

Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

ma.hu
-
  19.12.23 02:27 Külföld

Miután a légitámadások és a szárazföldi összecsapások folyamatosak a térségben, a menekülők pontos számát nem ismerik, de legkevesebb 25 ezerre becsülik.

Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

Magyar Szó
-
  19.12.22 17:09 Külföld

Közel 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől

Szíria – Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz

Szabad Magyar Szó
-
  19.12.22 18:06 Külföld

Legkevesebb 25 ezer ember menekült az utóbbi két napban a szíriai kormányerők offenzívája elől a török határhoz a felkelők utolsó fellegvárának számító Idlíb tartományból – írta vasárnap az Anadolu török állami hírügynökség a Szíriai Intervenciós Koordináció nevű helyi civil szervezetre hivatkozva. Muhammad Hallaj, a szervezet elnöke azt mondta,…

Két nap alatt 25 ezer ember menekült a török határhoz

Demokrata
-
  19.12.22 16:15 Vélemény

Tömegesen menekülnek Idlíbből a török határhoz.

Erdogan ismét migránshullámmal fenyegeti Európát

KárpátHír
-
  19.12.23 09:33 Külföld

Az európai országok “meg fogják érezni” az újabb migránshullámot, ha

Erdogan: Európa "meg fogja érezni" az újabb migránshullámot, ha az idlíbi offenzíva nem áll le

Parameter
-
  19.12.23 09:31 Külföld

Az Anadolu török állami hírügynökség jelentése szerint Erdogan azt mondta, hogy eddig több mint 80 ezer ember menekült el az orosz légitámadások és az előrenyomuló szíriai csapatok elől a török határhoz Idlíbben. A török államfő csütörtökön még azt közölte, hogy 50 ezer ember tart Idlíben belül a török határ felé. Ankara egymaga ezt a…

Erdoğan újabb, Európába tartó migránshullámot vizionál

Index
-
  19.12.22 21:54 Külföld

A török elnök szerint Európa is megérzi majd, ha a szír kormányerők nem állítják le észak-szíriai offenzívájukat.

Szíriai válság: a török elnök a migránskapu kinyitásával fenyegetőzik

Dehir
-
  19.12.22 21:09 Külföld

  Ankara - Európa meg fogja érezni az újabb migránshullámot, ha az idlíbi offenzíva nem áll le - mondta Erdogan.

Erdogan: Európa “meg fogja érezni” az újabb migránshullámot, ha a szíriaiak offenzívája nem áll le

Körkép
-
  19.12.22 21:03 Külföld

Az európai országok “meg fogják érezni” az újabb migránshullámot, ha a szíriai kormányerők a felkelők utolsó fellegvárának számító, északnyugati Idlíb tartományban nem állítják le az offenzívát – figyelmeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este egy isztambuli díjátadó ünnepségen.   Az Anadolu török állami hírügynökség…

Erdogan: Európa meg fogja érezni az újabb migránshullámot, ha az idlíbi offenzíva nem áll le

hirado.hu
-
  19.12.22 20:44 Külföld

Eddig több mint 80 ezer ember menekült el a török határhoz.