A szegedi vagyongazda is vehetett olcsón lakást

Magyar Hírlap
-
  19.12.21 01:02 Belföld

A független Botka László szerint vérlázító, hogy egyáltalán felmerült az összeférhetetlenség a Szeviép-perben másodfokon ítéletet hozó bírói tanács tagjaival kapcsolatban

4 kapcsolódó hír

Botka diktatúrát emleget

Klubrádió
-
  19.12.21 09:09 Vélemény

Botka László szerint a legsötétebb diktatúrát idézi a Szegedi Törvényszék elleni támadás a Szeviép ügy közelmúltban született felmentő ítélete után.

Botkát most éppen bírói korrupcióval vádolja a kormánypárti sajtó

Hírhatár
-
  19.12.21 14:25 Belföld

Botka László szerint a legsötétebb diktatúrát idézi a szegedi törvényszék elleni támadás a Szeviép-ügy pár napja meghozott felmentő ítélet után.

Botka kiborult a szegedi bíróságra zúdult támadás miatt

Városi Kurír
-
  19.12.21 12:55 Vélemény

Botka László szegedi polgármester nem bírta szó nélkül  hagyni azt a több irányból érkező támadást, ami városa bíróságát éri a legutóbbi felmentő ítéletek miatt.  A legsötétebb diktatúrát idézi ami itt van A pénteki szegedi közgyűlésen Botka László is kiakadt, ő azért, mert a Szeviép-vezéreket felmentő ítélet politikai hullámai az ülésen is…

Botka szerint a legsötétebb diktatúrákat idézi a bírók támadása – Szeviép-ügyről a szegedi közgyűlésen

Magyar Narancs
-
  19.12.20 18:55 Belföld

Gyalázatos bírói döntésnek nevezte a Szeviép-ügy vádlottjainak felmentését a Fidesz a szegedi közgyűlés idei utolsó ülésén. A szegedi polgármester szerint pedig a legsötétebb diktatúrákat idéző módszer a perben ítélkező bírók pellengérre állítása.