Az E.ON megvásárolta az MVM részesedését az Elműben és az Émászban

MFor
-
  19.12.20 19:53 Gazdaság

Újabb nagy lépést tett az E.ON Hungária Zrt. az ELMŰ – ÉMÁSZ csoport integrációja felé. A társaság a 2019. december 18-án kötött részvény-adásvételi szerződés alapján megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdonában álló összes részvényt az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben is, írja az E.ON közleménye.

8 kapcsolódó hír

Megvette az E.On az MVM Elmű és Émász-részesedését

Portfolio
-
  19.12.20 19:01 Gazdaság

Az E.on Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az Elmű Nyrt.-ben és az Émász Nyrt.-ben

Az E.ON megvásárolta az MVM részesedését az ELMŰ-ben és az ÉMÁSZ-ban

Alternatív Energia
-
  19.12.21 13:57 Gazdaság

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben - tájékoztatta a német érdekeltségű energiavállalat az MTI-t közleményben pénteken.

Nagyon átalakul az árampiac

Napi
-
  19.12.20 19:50 Belföld

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben.

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az Elmű Nyrt.-ben és az Émász …

ProfitLine
-
  19.12.20 19:30 Gazdaság

Újabb nagy lépést tett az E.ON Hungária Zrt. az Elmű – Émász csoport integrációja felé. A társaság a 2019. december 18-án kötött részvény-adásvételi szerződés alapján megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdonában álló összes részvényt az Elmű Nyrt.-ben és az Émász Nyrt.-ben is.

Az E.ON Hungária alaposan bevásárolt

TőzsdeFórum
-
  19.12.21 18:01 Pénzügy

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM részesedését.

Bevásárolta magát az Elmű-be az E.On – Itt vannak a részletek

Blikk
-
  19.12.20 20:42 Bulvár

Újabb nagy lépést tett az E.ON Hungária Zrt. az ELMŰ–ÉMÁSZ csoport integrációja felé. A társaság a 2019. december 18-án kötött részvény-adásvételi szerződés alapján megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdonában álló összes részvényt az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben is.

Az E.ON Hungária megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek részesedését az ELMŰ-ben és az ÉMÁSZ-ban

Debreceni Nap
-
  19.12.20 19:39 Gazdaság

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben – tájékoztatta a német érdekeltségű energiavállalat az MTI-t közleményben pénteken.  A tájékoztatás szerint a cég megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdonában álló összes részvényt a két…

Nagy bejelentést tett az E.ON

VG
-
  19.12.20 19:04 Tudomány

Az E.ON Hungária megvásárolta az MVM részesedését az ELMŰ-ben és az ÉMÁSZ-ban.