Ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és beavatkozások

Novák Katalin bejelentette, hogy a meddőségi vizsgálatot is ingyenessé teszik a nők és a férfiak számára is.

19 kapcsolódó hír

Azbej Tristan: fontos a migráció megelőzése, a nélkülözők helybeni segítése

888.hu
-
  19.12.19 19:28 Belföld

Fontos a migráció megelőzése, a nélkülöző emberek helybeni megsegítése – mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Novák Katalin: ingyenessé válik a meddőség kezelése

Napi
-
  19.12.19 15:13 Belföld

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Új eszközökkel és államosítással küzd a kormány a még több gyerekszületésért

Portfolio
-
  19.12.19 16:16 Gazdaság

Új, a meddőséget kezelő intézkedéssorozatról döntött a kormány. Ennek keretében sokkal több állami pénz megy erre a célra: januártól ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és beavatkozások, valamint ingyenes lesz jövő júliustól a meddőségi vizsgálat, a területen eltörlik a teljesítmény-volumen…

Novák Katalin újabb bejelentése a meddőségkezelésről

Blikk
-
  19.12.19 12:02 Belföld

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságvédelmi államtitkára már korábban bejelentette, hogy gyorsabb, olcsóbb és mindenki számára elérhető lesz a meddőségkezelés.

Novák Katalin: Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása

Magyar Nemzet
-
  19.12.19 11:07 Belföld

Ezek az eszközök jelenleg a legmodernebb technológiát jelentik, ezért a kormány azt szeretné, hogy Magyarországon minden 1-es típusú diabétesszel élő használhassa ezeket – emelte ki az államtitkár.

A magyar kormány segíti az oktatás fejlesztését Ghánában

Hírklikk
-
  19.12.19 14:35 Belföld

Fontos a migráció megelőzése, a nélkülöző emberek helyben segítése – mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és beavatkozások

OrientPress
-
  19.12.20 08:40 Belföld

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Nagyobb támogatást kapnak az 1-es típusú diabétesszel élők

Index
-
  19.12.18 10:54 Belföld

Gyerekek esetében a szöveti cukormérő eszközök 98 százalékát kifizeti az állam.

Ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt gyógyszerek és beavatkozások

Családháló
-
  19.12.19 21:59 Életmód

Január elsejétől ingyenesek a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások - jelentette be Novák Katalin.

Ingyenesek lesznek a meddőségi beavatkozások és gyógyszerek

Ripost
-
  19.12.19 19:00 Belföld

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások. Mindezt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára jelentette be délután.

Az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családokat támogatják

Behír
-
  19.12.19 18:38 Belföld

Jelentős támogatást nyújt a kormány januártól az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családoknak és a felnőtteknek egyaránt - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Ingyenes lesz a meddőségkezelés

MedicalOnline
-
  19.12.19 16:45 Gazdaság

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások.

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása

hirado.hu
-
  19.12.19 10:43 Belföld

Magyarországon mintegy 4000 család nevel 1-es típusú diabétesszel élő gyermeket.

Ingyenessé válnak a meddőség kezelésében használt gyógyszerek és beavatkozások

Körös Hírcentrum
-
  19.12.20 08:45 Egészség

Január elsejétől ingyenessé válnak a meddőség kezelésében használt, jelenleg is finanszírozott gyógyszerek és meddőségi beavatkozások – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Novák Katalin közölte: szintén ingyenes lesz a…

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása

Debreceni Nap
-
  19.12.19 18:38 Belföld

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása, valamint a jövőben az ilyen gyermekeket nevelő szülők is igénybe vehetik a gyermekek otthongondozási díját és az ápolási díjat – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális…

Ingyenessé válnak a meddőségkezelésben használt beavatkozások és gyógyszerek

VG
-
  19.12.19 15:50 Gazdaság

Ingyenes lesz a meddőségi vizsgálat a nők és a férfiak számára 2020. július elsejétől. Magyarországon közel 150 ezer pár küzd meddőségi problémákkal.

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása

Promenad
-
  19.12.19 10:57 Megyei

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása, valamint a jövőben az ilyen gyermekeket nevelő szülők is igénybe vehetik a gyermekek otthongondozási díját és az ápolási díjat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális…

Emelkedik két, cukorbetegséggel élőket segítő eszköz támogatása

Origo
-
  19.12.19 10:46 Belföld

A jövőben az ilyen gyerekeket nevelő szülők is igénybe vehetik a gyerekek otthongondozási díját és az ápolási díjat.

Novák: emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása

Közszolgálat
-
  19.12.19 09:44 Színes

Emelkedik két, 1-es típusú diabétesszel élőket segítő eszköz támogatása, valamint a jövőben az ilyen gyermekeket nevelő szülők is igénybe vehetik ...