Valódi hatalmat adna a kamaráknak a kormány

Propeller
-
  19.12.17 18:25 Belföld

Közigazgatási jellegű döntési jogköröket kaphatnak a szakmai kamarák, így maguk is hozzájárulhatnak a döntéshozatalt megalapozó állami adatvagyon bővítéséhez – jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének (MSZKSZ) ünnepségén. Tuzson…

13 kapcsolódó hír

Bemutatták a kormányablak legújabb mobilapplikációs fejlesztését

Magyar Nemzet
-
  19.12.18 12:51 Belföld

Tuzson Bence elmondta: az applikáció lényegében egy térkép, ahol a felhasználó látja, hogy hol van a közelében kormányablak.

Tuzson Bence: Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatás a cél

HírTV
-
  19.12.17 15:56 Vélemény

Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatást szeretne a kormány - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Tuzson Bence: Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatás a cél

Lokál
-
  19.12.17 15:23 Belföld

Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatást szeretne a kormány - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését bemutató keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Most már mobilon is csekkolhatod, mennyit kell sorban állnod a kormányablakoknál

Portfolio
-
  19.12.18 12:49 Gazdaság

Bemutatták a kormányablak legújabb mobilapplikációs fejlesztését, amely a közeli kormányablakoknál várható várakozási időről tájékoztatja a felhasználókat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán. A hoszú sorok tehát maradnak, de legalább azt megmutatják, hogy mennyit…

Hatalmas újítás a kormányablakokban: mindenkit érint, aki ügyintézne

Pénzcentrum
-
  19.12.17 17:00 Belföld

Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatást szeretne a kormány - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését bemutató keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tuzson...

Új feladatokat adna az állam a szakmai kamaráknak

Napi
-
  19.12.17 17:49 Belföld

Közigazgatási jellegű döntési jogköröket kaphatnak a szakmai kamarák, így maguk is hozzájárulhatnak a döntéshozatalt megalapozó állami adatvagyon bővítéséhez - mondta az MTI szerint Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének (MSZKSZ) ünnepségén.

Fürjes Balázs: több igent kaptunk a fővárostól, mint visszautasítást

Infostart
-
  19.12.17 15:46 Belföld

Több vitás kérdésben is közeledtek az álláspontok a kormány és a főváros között a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa legutóbbi ülésén - hangsúlyozta az InfoRádióban a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

Külön mobilalkalmazás arra, hogy megnézhesd, melyik Kormányablaknál állnak a legkevesebben sorba

Ittlakunk
-
  19.12.18 08:13 Budapest 01. ker

Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatást szeretne a kormány - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését bemutatva. A technikai eszközökön túl természetesen jogalkotási eszközökre is szükség van; az a mintegy ezer oldalnyi jogszabálycsomag,…

Jelentős támogatásokat kapnak az 1-es típusú diabétesszel élők

Vásárhely24
-
  19.12.18 12:19 Belföld

Jelentős támogatást nyújt a kormány januártól az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családoknak és a felnőtteknek egyaránt – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Mobilalkalmazás készült a ügyintézés egyszerűsítésére

Haon
-
  19.12.18 10:21 Mobiltech

A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését mutatta be.

Közigazgatási döntéseket vehetnek át a szakmai kamarák az államtól

KamaraOnline
-
  19.12.18 12:19 Gazdaság

Közigazgatási jellegű döntési jogköröket kaphatnak a szakmai kamarák, így maguk is hozzájárulhatnak a döntéshozatalt megalapozó állami adatvagyon bővítéséhez - jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Magyar Szakmai Kamarák Szövetségének (MSZKSZ) ünnepségén.

Mobilalkalmazás készült a ügyintézés egyszerűsítésére

Baon
-
  19.12.18 10:21 Infotech

A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését mutatta be.

Tuzson: Bizalomra épülő, hatékony és gyors közigazgatás a cél

hirado.hu
-
  19.12.17 15:19 Belföld

Bemutatták a kormányablakok legújabb mobilapplikációs fejlesztését.