Négy év börtönre ítéltek egy százhalombattai közös képviselőt, aki a társasházak pénzét rendszere…

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott – közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

14 kapcsolódó hír

Börtönt kapott egy közös képviselő, aki sajátjaként kezelte a ház számláját

Napi.hu
-
 19.12.16 14:43Baleset-bűnügy

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott - közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Börtönbe mehet a társasházakat kifosztó közös képviselő

A Budaörsi Járásbíróság több év börtönre ítélte azokat a közös képviselőket, akik a kezelésükben levő társasházak számláit fosztogattak. Az első rendű vádlott önkormányzati képviselő is volt, amit szintén a síbolásra használt ki.

Több száz millió forintos kárt okozott egy közös képviselő

Infostart
-
 19.12.16 17:22Baleset-bűnügy

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt. Társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

Megvan az ítélet: ennyit kapott a százhalombattai közös képviselő, aki több mint százmilliót zsebelt be, amikor lenyúlta …

Blikk
-
 19.12.16 14:43Baleset-bűnügy

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott - közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Csalt és sikkasztott, évekre lecsukják a közös képviselőt

HVG
-
 19.12.16 20:34Baleset-bűnügy

Négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság első fokon egy százhalombattai közös képviselőt. A társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

Százmilliókat csalt el a százhalombattai közös képviselő

Az Üzlet
-
 19.12.16 14:53Baleset-bűnügy

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság első fokon egy százhalombattai közös képviselőt. Társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott - közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

Négy év börtönre ítéltek egy közös képviselőt

hirado.hu
-
 19.12.16 15:36Baleset-bűnügy

A százhalombattai vádlott több száz millió forint kárt okozott.

A börtönből ment az újabb tárgyalásra

Teol
-
 19.12.15 15:15Baleset-bűnügy

Lopás és csalás kísérlete miatt egy év 10 hónap szabadságvesztésre ítélt a Szekszárdi Járásbíróság egy 42 éves férfit, aki éppen börtönbüntetését tölti.

Négy év börtönre ítéltek egy százhalombattai közös képviselőt

ma.hu
-
 19.12.17 05:43Baleset-bűnügy

Továbbá több mint 500 millió forint vagyonelkobzást rendeltek el vele szemben.

A lakók nevében vett fel hitelt, 4 év börtönre ítélték

RTL Klub
-
 19.12.16 18:27Baleset-bűnügy

Négy év börtönre ítélte a bíróság első fokon a százhalombattai panelházak pénzét elcsaló közös képviselőt. A vád szerint a nő 2006 és 2010 között vett fel hiteleket több társasház nevében, a lakók tudta nélkül – olyan munkákra, amelyeket el sem végeztek. A félmilliárd forintot is meghaladó hiteleket a bank végül a lakókkal fizettette ki. A közös…

Négy év börtönre ítéltek egy százhalombattai közös képviselőt

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, ...

Elítéltek egy százhalombattai ex-poltikust csalásért

Négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, aki nem mellesleg önkormányzati képviselő is volt. A társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott. Összesen több százmilliót csaltak a vádlottak. Az elsőrendű vádlottat 41 rendbeli csalás, 18 rendbeli sikkasztás, két rendbeli, f

Százmilliókat sikkasztott: négy év börtönre ítéltek egy közös képviselőt

Népszava
-
 19.12.16 16:06Baleset-bűnügy

A vádlott önkormányzati képviselő is volt, ezt a pozícióját is felhasználta a társasházak kasszáinak kiürítésére.

Lakat alatt a csaló közös képviselő

Csalás és sikkasztás miatt négy év két hónap börtönbüntetésre ítélt a Budaörsi Járásbíróság hétfőn, első fokon egy százhalombattai közös képviselőt, társa két év felfüggesztett szabadságvesztést kapott. Ez igen! A közleményben azt írták: az elsőrendű vádlottat 41 rendbeli csalás, 18 rendbeli sikkasztás, két rendbeli, felbujtóként elkövetett közokir