Várható időjárás az ország területén vasárnap estig

Biztosító Magazin
-
  19.12.14 17:15 Időjárás

Éjszaka északkeleten is megszűnik a csapadék, általában kevés lesz a felhő, főként délnyugaton, délen foltokban köd képződik. Vasárnap a ködfoltok feloszlása után mindenütt változóan felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati, vasárnap a déli szél megélénkül; vasárnap elsősorban az…

5 kapcsolódó hír

Tavaszias időjárás az utolsó Adventi héten

Agrotrend
-
  19.12.15 16:40 Időjárás

Délnyugati áramlással egyre enyhébb légtömegek érik el a Kárpát-medencét, így a ködös tájakat leszámítva mindenütt 10 fok felett alakul a maximum-hőmérséklet.

Erős széllel érkezik az időjárási fordulat

Kiderül
-
  19.12.14 05:01 Időjárás

Vasárnaptól kezdődően enyhe légtömegek áramlanak hazánk területére és a szél is megélénkül. A jövő hét első felében, főként a Dunántúlon lép majd fel erős, néhol viharos szél.

A szabad levegőre csábít az időjárás: már-már őszies kirándulóidő lesz ma

Agrárszektor
-
  19.12.15 08:30 Időjárás

Az éjszaka folyamán az ország északkeleti részében is megszűnt a csapadék, a déli és délnyugati tájakon, valamint az Alföld déli és délkeleti részein kiterjedtebb köd is kialakulhatott, de napközben mindenütt javulni fognak a látási viszonyok. Helyenként megélénkült a nyugati, délnyugati szél is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és…

Tartós ködre és viharos széllökésekre figyelmeztetnek

Kiderül
-
  19.12.15 13:41 Időjárás

A következő napokban gyakran képződik majd az éjszakai órákban sűrű köd, mely az északkeleti tájakon okozhat tartósabban rossz látási viszonyokat.

Esős és hideg lesz a hétvégén, bár a nap is kisüthet néha

PécsiStop
-
  19.12.14 08:55 Időjárás

A hétvégén marad a párás-esős időjárás az ország nagy részén, ugyanakkor a Dunántúl nagyobb rszén pár órás napsütésre is van kilátás. Vasárnap csapadék már nem valószínű az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.