Háromszáz gyereket lát vendégül a Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolg…

Mandiner
-
  19.12.15 09:26 Vélemény

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen december 16-án Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) a budapesti Westend Bevásárlóközpontban.

5 kapcsolódó hír

Megkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

Propeller
-
  19.12.14 14:12 Belföld

A négyórás program, amelyet arcfestés, lufihajtogatás, buborékfújás is színesít, összesen nyolc helyszínen zajlik. Megkezdődött szombaton az Országházi Gyermekkarácsony, amelyre az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közös szervezésében mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között…

Így karácsonyoztak a gyerekek az Országházban

Lokál
-
  19.12.14 13:25 Belföld

Megkezdődött szombaton az Országházi Gyermekkarácsony, amelyre az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) közös szervezésében mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű gyermeket hívtak meg.

Megkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

Infostart
-
  19.12.14 14:39 Belföld

Megkezdődött szombaton az Országházi Gyermekkarácsony, amelyre az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közös szervezésében mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között élő általános iskolás gyermeket hívtak meg Magyarországról és határon túli, magyarok lakta településekről.

Mkb Gyermekgála: Csajkovszkij „A diótörő” című mesebalett az Erkel Színházban

Bankár Magazin
-
  19.12.14 12:04 Gazdaság

December 15-én, vasárnap délelőtt már 22. alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) az Mkb Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is a klasszikus, karácsonyi hangulatot idéző mesebalett, „A diótőrő” Csajkovszkijtól.

MKB Karácsonyi Gyermekgála

Prim Online
-
  19.12.13 17:21 Infotech

December 15-én, vasárnap délelőtt már 22. alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) az MKB Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is a klasszikus, karácsonyi hangulatot idéző mesebalett, „A diótőrő” Csajkovszkijtól. A kezdetek óta közel 27 000 gyermek részesülhetett már ebben a maradandó…