Megkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

Propeller
-
  19.12.14 14:12 Belföld

A négyórás program, amelyet arcfestés, lufihajtogatás, buborékfújás is színesít, összesen nyolc helyszínen zajlik. Megkezdődött szombaton az Országházi Gyermekkarácsony, amelyre az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közös szervezésében mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között…

4 kapcsolódó hír

Megkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

Infostart
-
  19.12.14 14:39 Belföld

Megkezdődött szombaton az Országházi Gyermekkarácsony, amelyre az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közös szervezésében mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között élő általános iskolás gyermeket hívtak meg Magyarországról és határon túli, magyarok lakta településekről.

Háromszáz gyereket lát vendégül a Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Mandiner
-
  19.12.15 09:26 Vélemény

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen december 16-án Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) a budapesti Westend Bevásárlóközpontban.

Mkb Gyermekgála: Csajkovszkij „A diótörő” című mesebalett az Erkel Színházban

Bankár Magazin
-
  19.12.14 12:04 Gazdaság

December 15-én, vasárnap délelőtt már 22. alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) az Mkb Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is a klasszikus, karácsonyi hangulatot idéző mesebalett, „A diótőrő” Csajkovszkijtól.

MKB Karácsonyi Gyermekgála

Prim Online
-
  19.12.13 17:21 Infotech

December 15-én, vasárnap délelőtt már 22. alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (Ngysz) az MKB Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is a klasszikus, karácsonyi hangulatot idéző mesebalett, „A diótőrő” Csajkovszkijtól. A kezdetek óta közel 27 000 gyermek részesülhetett már ebben a maradandó…