DK: Novák Előd fejezze be a hazudozást!

ATV
-
  19.12.12 17:40 Belföld

Novák Előd fejezze be a hazudozást! - írta közleményben csütörtökön a DK, válaszul arra, hogy a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke korábban Lakos Imre XI. kerületi polgármesteri kabinetvezető leváltását követelte.

7 kapcsolódó hír

DK: a fideszes szélsőjobb hazudozik

Propeller
-
  19.12.12 17:45 Belföld

Novák Előd fejezze be a hazudozást! – írta közleményben csütörtökön a DK, válaszul arra, hogy a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke korábban Lakos Imre XI. kerületi polgármesteri kabinetvezető leváltását követelte. A DK szerint Novák Előd sajtótájékoztatóján azt "hazudta": az újbudai polgármester kabinetvezetője korrupciós ügybe keveredett azzal,…

Távozik az újbudai DK-s polgármester kabinetfőnöke

Magyar Nemzet
-
  19.12.12 15:54 Belföld

Novák Előd újbudai önkormányzati képviselő azt mondta: Lakos Imre „keresztülnyomott egy kisebb korrupciós ügyet”, és bejelentette, hogy pártja hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz az ügyben.

Mi Hazánk: Váltsák le Újbuda polgármesteri kabinetvezetőjét!

Mandiner
-
  19.12.12 14:08 Belföld

Lakos Imre, az egykori Szdsz-es politikus máris „keresztülnyomott” az önkormányzat gazdasági bizottságán „egy kisebb korrupciós ügyet” – közölte Novák Előd.

Novák Előd: Lakos „Egy kisebb korrupciós ügyet" erőltetett át Újbudán

HírTV
-
  19.12.13 09:11 Vélemény

Távozik Lakos Imre, László Imre Dk-s újbudai polgármester kabinetfőnöke.

Mi Hazánk: Újbuda polgármesteri kabinetvezetőjét váltsák le!

hirado.hu
-
  19.12.12 14:12 Belföld

A párt Lakos Imre leváltását követeli.

Nevetséges: A Mi Hazánk korrupcióval vádolja a DK politikusait és fel is jelenti őket

BalraMagyar
-
  19.12.12 13:30 Vélemény

A Mi Hazánk Mozgalom Lakos Imre, a XI. kerület polgármesteri kabinetvezetőjének leváltását követeli, és hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz – közölte Novák Előd, az ellenzéki párt újbudai önkormányzati képviselője szerdán sajtótájékoztatón. Az ellenzéki politikus azt mondta: Lakos Imre, “az egykori SZDSZ-es politikusbűnöző” lett az ország…

Távozik az újbudai Dk-s polgármester kabinetfőnöke

ma.hu
-
  19.12.12 15:21 Belföld

Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, újbudai önkormányzati képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón követelte a kabinetfőnök eltávolítását.