EU-csúcs: megállapodtak a klímacélról, mégsincs teljes egyetértés

Privátbankár
-
  19.12.13 10:15 Külföld

Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon.

8 kapcsolódó hír

Hidvéghi Balázs: Az uniós bővítés történelmi tartozás a Balkán országainak

HírTV
-
  19.12.12 12:49 Külföld

A beszélgetésre azzal összefüggésben került sor, hogy Emmanuel Macron francia elnök októberben, az Európai Tanács ülésén elutasította az uniós bővítési tárgyalások megnyitását Albániával és Észak-Macedóniával.

EU-csúcs: Macron szerint a tagországok vezetői nem jutnak kompromisszumra

ATV
-
  19.12.12 16:24 Külföld

Az Európai Unió következő hosszú távú költségvetésének meg kell őriznie azokat a politikákat, amelyek Európát naggyá tették, beleértve a közös agrárpolitikát - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozót megelőzően.

Macron a 7 éves EU-költségvetésről: ma még nem lesz alku

Portfolio
-
  19.12.12 16:56 Külföld

Az Európai Unió következő hosszú távú költségvetésének meg kell őriznie azokat a politikákat, amelyek Európát naggyá tették, beleértve a közös agrárpolitikát - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozót megelőzően.

"Macron új stratégiája, hogy hülyegyerek legyen"

HVG
-
  19.12.11 16:21 Külföld

Az utóbbi hetekben Emmanuel Macron francia államfő sosem látott külpolitikai aktivitásról tett tanúbizonyságot: „agyhalottnak” nevezte a NATO-t, elkezdte szorgalmazni az EU és Oroszország közti kapcsolatok új alapokra helyezését, majd megtorpedózta, hogy Brüsszel meghatározza az Albániával és Észak-Makedóniával tervezett csatlakozási…

Az EU 2050-re klímasemleges lesz, de a lengyelek miatt még nem biztos, Magyarország pedig sokallja a költségeket

168 Óra Online
-
  19.12.13 06:19 Külföld

Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodásra jutottak annak érdekében, hogy Európa 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozó első munkanapját követően péntek hajnalban.

Megállapodás született a karbonsemlegesség elérése érdekében

VG
-
  19.12.13 10:44 Tudomány

Minden tagországi vezető elfogadta az uniós klímavédelmi célokat.

Történelmi tartozás a Balkán országainak

Magyar Szó
-
  19.12.13 12:41 Külföld

Az Európai Unió részéről a nyitás és a bővítés történelmi tartozás a Balkán országainak, valamint stratégiailag és politikailag fontos lehetőség, egyben felelőssége Európának – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP) képviselő Strasbourgban a France24 francia hírtelevízió műsorában szerdán.

Megállapodás született az uniós karbonsemlegesség elérése érdekében

hirado.hu
-
  19.12.13 06:40 Külföld

Az Európai Tanács hosszú vita után jutott megállapodásra.