EU-biztos: A legutóbbi tárgyalások óta további negatív fejleményeket tapasztaltunk Magyarországo…

168 Óra Online
-
  19.12.10 17:51 Külföld

Fontos, hogy az Európai Bizottság továbbra is alkalmazza az összes eszközt és nem csak a 7. cikkelyt az uniós értékek betartása érdekében - jelentette ki az Európai Unió igazságügyi biztosa, a belga Didier Reynders az Általános Ügyek Tanácsában a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárás kapcsán kedden.

12 kapcsolódó hír

Varga Judit: készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot

Demokrata
-
  19.12.10 11:14 Külföld

Varga Judit kijelentette, hogy az újabb meghallgatás a Magyarország ellen indított ismétlődő politikai boszorkányüldözés aktuális epizódja.

Varga Judit Brüsszelbe megy: „A végén mindig a jó győz”

ATV
-
  19.12.10 06:16 Külföld

“Karácsony előtt ismét Brüsszelben védjük a magyar érdekeket. Küldetésem a rossz mantrák elleni küzdelem. A végén mindig a jó győz” - posztolta a Facebookon Varga Judit a mai brüsszeli, újabb 7-es cikkelyes magyar meghallgatás előtt.

Varga Judit: A végén mindig a jó győz

444.hu
-
  19.12.10 08:53 Külföld

Az igazságügy-miniszter kedden Brüsszelbe megy a 7-es cikkelyes meghallgatásra. Vagy, ahogy ő mondja: a rossz mantrák ellen küzdeni.

EU: aggódunk amiatt, ami Magyarországon történik

Propeller
-
  19.12.10 17:49 Külföld

Fontos, hogy az Európai Bizottság továbbra is alkalmazza az összes eszközt és nem csak a 7. cikkelyt az uniós értékek betartása érdekében – jelentette ki az Európai Unió igazságügyi biztosa, a belga Didier Reynders az Általános Ügyek Tanácsában a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárás kapcsán kedden. Az uniós…

Varga Judit Brüsszelből: „Készen állunk arra, hogy megvédjük Magyarországot”

Blikk
-
  19.12.10 11:40 Külföld

Készen állunk arra, hogy megvédjük Magyarországot az EU Általános Ügyek Tanácsának a Magyarországgal szemben indított, a 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatásán – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

Igazságügyi biztos: További negatív fejleményeket tapasztaltunk Magyarországon

HVG
-
  19.12.10 17:51 Külföld

Didier Reynders a jövő év elején Magyarországra látogat a 7-es cikk szerinti eljárás miatt.

Varga Judit: készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot

Hírklikk
-
  19.12.10 12:02 Külföld

Készen állunk arra, hogy megvédjük Magyarországot az európai uniós Általános Ügyek Tanácsának Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatásán – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben, kedden.

Kovács Zoltán húszra még húzott: “Ne legyenek illúzióink, kipécéztek minket”

Huppa
-
  19.12.11 07:39 Vélemény

Nyilvánvaló, hogy az Európai Parlament által indított, a 7-es cikk szerinti eljárás tendenciózus, Magyarország és a magyar kormány elleni hadjárat, amelynek a “Soros-szervezetek” a gerjesztői – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a köztévé kedd esti…

Ma ismét kínos pillanatok várnak Brüsszelben a mostanában nagyokat koppanó Varga Juditra

Zsúrpubi
-
  19.12.10 10:23 Vélemény

De az igazságügy-miniszter ebben a helyzetben is meglátta a szépet, igaz meglehetősen különös módon értelmezte azt, hogy részt kell vennie a 7-es cikkely alapján indított jogállamisági eljárás újabb meghallgatásán.

Varga Judit: a meghallgatás egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárás

hirado.hu
-
  19.12.10 15:50 Külföld

Az igazságügyi miniszter szerint bizonyos érdekcsoportok meg akarják osztani a tagállamok közötti egységet.

Varga Judit: készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot

Magyar Szó
-
  19.12.10 11:14 Külföld

Készen állunk arra, hogy megvédjük Magyarországot az európai uniós Általános Ügyek Tanácsának a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatásán - jelentette ki Varga Judit magyar igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

Varga Judit: Készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot

Origo
-
  19.12.10 11:11 Külföld

Brüsszelben tartanak meghallgatást, a magyarokat támadják.