Karácsony a Szakképzési Centrumban – 3D nyomtatóval is készültek ünnepi díszek

Nyíregyháza
-
  19.12.11 16:14 Belföld

Innovatív karácsonyi ünnepséget szerveztek a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 10 tagiskolája képviselőinek a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben. A diákok szakterületüknek megfelelően járultak hozzá a fenyőfa és a karácsonyi sütemények díszítéséhez.

4 kapcsolódó hír

Digitális Közösségi Alkotóműhely – Görögországból és Norvégiából is érkeztek vendégek

Nyíregyháza
-
  19.12.10 14:52 Belföld

Délről és északról, Görögországból és Norvégiából is érkeztek vendégek a Szakképzési Centrumba, hogy megismerjék a Digitális Közösségi Alkotóműhely oktatási módszereit. A vendégeket Szemán Sándor címzetes főjegyző fogadta a Városházán.

Digitális Közösségi Alkotóműhelyt avattak a Dózsában - A fiatalok itt célt, jövőképet és piacképes szaktudást szereznek

Kalohírek
-
  19.12.11 09:51 Kultúra

Virág Tibor: Nagy öröm, hogy a Digitális Közösségi Alkotóműhely ebbe az iskolába, a mi Centrumunkba, ebbe a térségbe került.

Öt ország szakképzési vezetői látogattak hozzánk

Szon
-
  19.12.10 19:25 Kultúra

Szinte egymásnak „adják” a kilincset az év utolsó hónapjaiban az Erasmus+ pályázati programhoz kapcsolódó partnertalálkozók Nyíregyházán. Ezúttal a Nyíregyházi Szakképzési Centrum sikeres pályázatának köszönhetően érkeztek olasz, görög, portugál, norvég és spanyol vendégek, akiket kedden dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző…

Új eljárásokkal ismerkedtek a tanulók az alkotóműhelyben

Szoljon
-
  19.12.10 17:30 Belföld

Digitális Közösségi Alkotóműhelyt (DKA) adtak át a Szolnoki Szakképzési Centrum Klapka György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Tagintézményének.