Megszavazták Áder János 100 százalékos fizetésemelését

MFor
-
  19.12.10 13:58 Gazdaság

Az új szabályozás értelmében Áder János egyetlen hónap alatt többet fog keresni, mint egy szociális dolgozó egy egész évben.

15 kapcsolódó hír

60 napra is kitilthatják a képviselőket a parlamentből - sok ellenzéki kivonult tiltakozásul

Szeretlek Magyarország
-
  19.12.10 15:07 Belföld

Megszavazták a frakcióalakítási szabályokat teljesen átíró házszabályi módosításokat. Az MSZP és a DK képviselői hátat fordítva tiltakoztak a módosítások ellen, majd kivonultak az ülésteremből.

Mostantól akár 60 napra is kitilthatják a képviselőket a Parlamentből

444
-
  19.12.10 12:04 Belföld

Átment a házszabály szigorítása, így ha az ellenzékiek újra elfoglalnák a pulpitust, akár hathavi fizetésüket is elvehetnék tőlük.

Ezentúl szigorúbban büntethetők a parlamentből cirkuszt csináló képviselők

Lokál
-
  19.12.10 12:23 Belföld

A parlament kedden elfogadta az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását, amely alapján a jövőben szigorúbban büntethetők a Ház rendjét megsértő képviselők.

Törvényhozási dömping: szigorodnak a frakcióalakítási szabályok és a fegyelmi büntetések

ATV
-
  19.12.10 13:24 Belföld

Erős napja van az Országgyűlésnek, többek között ma szavaztak Áder János és Handó Tünde fizetésemeléséről, a képviselők szigorúbb büntetéséről, valamint a frakcióalakítás szabályairól

A parlament elfogadta az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását

Mandiner
-
  19.12.10 12:18 Belföld

Szigorúbban büntethetők a fegyelmi szabályokat megsértő parlamenti képviselők.

Akár 60 napra is kitilthatják a képviselőket a parlamentből

Infostart
-
  19.12.10 12:37 Belföld

Elfogadta a parlament az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását, amely alapján a jövőben szigorúbban büntethetők a Ház rendjét megsértő képviselők.

Összesen 72 millió forintos büntetést kaptak a képviselők, Szél Bernadett és Tordai Bence vezet

168 Óra Online
-
  19.12.10 08:11 Belföld

Hét év alatt összesen 72 millió forintra büntették az Országgyűlésben a képviselőket - derül ki a 24.hu által összeállított listából. Hét büntetésével a korábban LMP-s, jelenleg független Szél Bernadett vezeti a legtöbbször szankcionált parlamenti képviselők rangsorát, utána a jobbikos Novák Előd következik. A legtöbbre büntettettek listáján a párb

Nem marad annyiban: ezt lépi az ellenzék Fideszék frissen elfogadott gyalázatos törvényére

HírHugó
-
  19.12.10 13:32 Vélemény

A Párbeszéd arra kéri az Alkotmánybíróságot, hogy semmisítse meg az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő törvények valamint a házszabály kedden elfogadott módosításait. A párt társelnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a „szájzár törvénynek” az lényege, hogy „újból megfélemlítse az ellenzéki…

Egész évi fizetésük is bánhatja, ha megsértik a házszabályt

RTL Klub
-
  19.12.10 18:37 Bulvár

Akár egész éves fizetésüket is elbukhatják azok a képviselők, akik megsértik a parlamenti szabályokat - erről döntött ma az Országgyűlés. A kormánypártok által megszavazott módosítások szerint a jövőben szigorodnak a frakcióalakítás szabályai és a képviselők nem léphetnek be bármikor közintézményekbe. Az ellenzéki pártok úgy látják, hogy…

153 alkalommal büntetett Kövér házelnök

OLKT
-
  19.12.10 09:35 Belföld

Kövér László 2010 óta az Országgyűlés elnöke, működését rendpárti intézkedések sora szegélyezi. Ezek egyike a 2013 óta kiszabható pénzbüntetés. A tiszteletdíj csökkentése a parlament rendjét és méltóságát hivatott fenntartani a házelnöki érvelés szerint. Az egyre szigorúbb büntetésekre pedig azért van szükség, hogy kordában tartsák az…

Összesen 72 millió forintos büntetést kaptak a képviselők

Index
-
  19.12.10 07:04 Belföld

Hét év alatt 153-szor szabott ki bírságot az Országgyűlés elnöke. Egy új törványjavaslat a mostaninál is jóval keményebben büntetné a renitens képviselőket.

Mindenkit elrettentenek a kirívó parlamenti akcióktól: elmondta a szakértő, mi a célja az országgyűlés frissen elfogadott …

Blikk
-
  19.12.10 17:47 Belföld

Elfogadta az Országgyűlés többsége azt a törvénymódosítási javaslatot, melynek értelmében sokkal szigorúbban szankcionálják a jövőben a kirívó magatartást az ország házában.

Megszavazták: szigorúbban büntetik a rendzavaró parlamenti képviselőket

Origo
-
  19.12.10 12:19 Belföld

A trágár, cirkuszoló ellenzéki képviselők miatt kellett szabályt módosítani.

Elfogadták a Parlamentben a szájzár-törvényt is

Klubrádió
-
  19.12.10 14:24 Vélemény

Elfogadta az Országgyűlés a képviselők jogállásáról szóló módosító javaslatot, amely tovább szigorítja a parlamenti rendet és növeli a képviselőkre kiszabható büntetések mértékét.

Szigorúbban büntethetők a fegyelmi szabályokat megsértő parlamenti képviselők

ma.hu
-
  19.12.10 12:13 Belföld

A parlament kedden elfogadta az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását, amely alapján a jövőben szigorúbban büntethetők a Ház rendjét megsértő képviselők.