Újra tárgyalnak a minimálbérről

Azenpenzem
-
  19.12.10 09:03 Gazdaság

Ismét tárgyalóasztalhoz ül a minimálbérek jövő évi mértékével kapcsolatban a munkaadói, munkavállalói és kormányoldal. Lapértesülés szerint a kormány holnap ismerteti makrogazdasági várakozásait, az adatok a munkaadói oldal javaslatait befolyásolhatják. A szakszervezetek legalább tízszázalékos emelést szeretnének elérni.

4 kapcsolódó hír

A minimálbérről egyeztet a kormány a szakszervezetekkel

HVG
-
  19.12.10 12:17 Gazdaság

A jelenleg is érvényben lévő megállapodás szerint jövőre nyolc százalékkal emelkedne a minimálbér, ám a szakszervezetek tíz százalékos emelést szeretnének.

Holnap újra tárgyalnak a minimálbérről

Portfolio
-
  19.12.10 11:17 Gazdaság

Ismét tárgyalóasztalhoz ül a minimálbérek jövő évi mértékével kapcsolatban a munkaadói, munkavállalói és kormányoldal holnap, ugyanakkor megállapodás egyelőre nem várható - írja a Magyar Nemzet. A kormány holnap ismerteti a jövő évre vonatkozó makrogazdasági várakozásait, az adatok a munkaadói oldal javaslatait befolyásolhatják. A…

Nem tudni még, mekkora lesz a jövő évi béremelés

Propeller
-
  19.12.11 08:26 Belföld

Egyelőre mindenki arra vár, hogy kiderüljön, jövőre is csak 8 százalékkal nőnek a minimálbérek, vagy többel. Bár tavaly decemberben arról állapodott meg a munkaadói és munkavállalói oldal képviselete (kivéve a Magyar Szakszervezeti Szövetség – MASzSz), hogy idén és jövőre is 8-8 százalékkal emelik meg a minimálbért és a garantált…

Ismét egyeztetnek a minimálbérről

Magyar Nemzet
-
  19.12.10 07:34 Gazdaság

Ismét tárgyalóasztalhoz ül a minimálbérek jövő évi mértékével kapcsolatban a munkaadói, munkavállalói és kormányoldal szerdán, ugyanakkor megállapodás egyelőre nem várható.