Mihályi-ügy: itt az Etikai Bizottság döntése

ATV
-
 19.12.09 16:58Belföld

A neve elhallgatását kérő levélíró üzenetet küldött a SzíDosz-nak elnökével kapcsolatban, amiben a szakszervezet közleménye szerint „bizonytalan feltételezéseket ír le” a levélíró.

5 kapcsolódó hír

Kikerült az etikai vizsgálat eredménye a Mihályi Győző elleni vádak ügyében

Blikk
-
 19.12.09 16:52Bulvár

Megtörtént a vizsgálat, itt az eredménye a Színházi Dolgozók Szakszervezetének (SzíDosz) etikai vizsgálata Mihályi Győző ügyében.

Mihályi Győző: Rágalom és becsületsértés! Lezárták az etikai vizsgálatot

A legújabb állítólagos zaklatási ügyben lezárult a Színházi Dolgozók Szakszervezetének etikai vizsgálata. A Mihályi Győző színművész azt mondta rágalmazásnak és becsületsértésnek tartja mindazt, amit róla állítottak. Az Újszínház színészéről Mihályi Győzőről egy volt kolléga írt levelet, melyben a színészt egy kolléganőjével hozta hírbe, a…

Színházi Dolgozók Szakszervezete – Lezárult Mihályi Győző etikai vizsgálata

SzínházOrg
-
 19.12.09 19:17Színpad

Közlemény. A SZÍDOSZ ETIKAI BIZOTTSÁGÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA: 2019. december 3-án elektronikus levél érkezett a SzíDosz e-mail fiókjába. A neve elhallgatását kérő levélíró a SzíDosz elnökével kapcsolatban (a szakszervezeti elnöki tisztséget semmilyen szempontból nem érintő) bizonytalan feltételezéseket ír le. A SzíDosz elnökségi…

Befejeződött Mihályi Győző etikai vizsgálata

Fidelio
-
 19.12.09 16:00Színpad

A Színházi Dolgozók Szakszervezete nem találta megalapozottnak a szervezet elnökével kapcsolatban felmerült „bizonytalan feltételezéseket”.