Újév a Győri Filharmonikus Zenekarral

kultura.hu
-
  19.12.09 15:53 Zene

Dal, virtus, szenvedély címmel a Budapesti Operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét január 2-án az Audi Arénában a Győri Filharmonikus Zenekar.

6 kapcsolódó hír

Az operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét a Győri Filharmonikus Zenekar

hirado.hu
-
  19.12.09 12:13 Zene

A dalokat december 25. és 27. között öt alkalommal Münchenben is bemutatják.

Különleges koncertre készül a Győri Filharmonikus Zenekar

zene.hu
-
  19.12.10 10:04 Zene

Dal, virtus, szenvedély címmel a Budapesti Operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét január 2-án az Audi Arénában a Győri Filharmonikus Zenekar, ahol népszerű operett és musical dalok csendülnek fel - közölték a szervezők hétfőn sajtótájékoztatón Győrben.

Újévi operett- és musicalgála az Audi Arénában

Győr Plusz
-
  19.12.09 13:49 Megyei

Győrben is hagyományt kívánnak teremteni az új év kezdetén egy gálaműsorral, amelyben keveredik a hagyományos operett és a népszerű musical, hazai sztárok előadásában – erről Szentpéteri András, a koncertet szervező Operettissima Kft. munkatársa beszélt. A dalokat december 25. és 27. között öt alkalommal Münchenben mutatják be, Győrbe…

Az operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét a Győri Filharmonikus Zenekar az Audi Arénában

Kisalföld
-
  19.12.09 13:05 Megyei

Dal, virtus, szenvedély címmel a Budapesti Operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét január 2-án az Audi Arénában a Győri Filharmonikus Zenekar.

Évnyitó operett és musical gála a debreceni Főnix Csarnokban

Deszkavízió
-
  19.12.09 12:28 Színpad

A zenét, a művészetet és az új esztendő ünnepét utánozhatatlan hangokkal, nagyszerű zenekarral és lehengerlő látvánnyal hozza el a debreceni Főnix Csarnokba az Operettissima és a GAG Management közös produkciója, a Dal, Virtus, Szenvedély január 4-én. Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés…