Az anyatejes táplálás is hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia megelőzéséh…

Femcafe
-
  19.12.09 09:04 Életmód

A tejfehérje-allergia a leggyakoribb ételallergia a csecsemők és kisgyermekek körében, a gyermekek három százalékát érinti*. A csak anyatejjel táplált csecsemőknél jóval ritkábban, míg az ekcémás bőrbetegségben szenvedő gyermekeknél sokkal gyakrabban jelentkezik a tünetegyüttes. A megfelelő kezelés hiánya súlyos allergiás sokkhoz is…

7 kapcsolódó hír

Az anyatej is hozzájárulhat a tejfehérje-allergia megelőzéséhez

Napidoktor
-
  19.12.09 10:07 Egészség

A tejfehérje-allergia a leggyakoribb ételallergia a csecsemők és kisgyermekek körében, a gyermekek három százalékát érinti. A csak anyatejjel táplált csecsemőknél jóval ritkábban, míg az ekcémás bőrbetegségben szenvedő gyermekeknél sokkal gyakrabban jelentkezik a tünetegyüttes. A megfelelő kezelés hiánya súlyos allergiás sokkhoz is…

Az anyatejes táplálás is hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia megelőzéséhez (x)

NLC
-
  19.12.09 06:00 [hirdetés]

A tejfehérje-allergia a leggyakoribb ételallergia a csecsemők és kisgyermekek körében, a gyermekek három százalékát érinti . A csak anyatejjel táplált csecsemőknél jóval ritkábban, míg az ekcémás bőrbetegségben szenvedő gyermekeknél sokkal gyakrabban jelentkezik a tünetegyüttes. A megfelelő kezelés hiánya súlyos allergiás sokkhoz is…

Ez is segíthet megelőzni a tejfehérje-allergiát

Babaszoba
-
  19.12.09 07:27 Életmód

A tejfehérje-allergia a leggyakoribb ételallergia a csecsemők és kisgyermekek körében, a gyermekek három százalékát érinti.

Megelőzhető lehet a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia az anyatejjel

Marmalade
-
  19.12.09 21:01 Életmód

Az anyatej hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló, a gyermekek három százalékát érintő tejfehérje-allergia megelőzéséhez – közölte az Első 1000 nap program pénteken az MTI-vel.

Az anyatejes táplálás is hozzájárulhat a kisgyermekkorban kialakuló tejfehérje-allergia megelőzéséhez

Delina
-
  19.12.08 14:19 Életmód

A tejfehérje-allergia egy specifikus; tejet vagy tejszármazékot tartalmazó élelmiszer fogyasztása után jelentkező tünetegyüttes. A tejben található fehérjéket idegen anyagként észleli a szervezet és kóros immunválasz, ellenanyag-termelés indul meg ellenük.

A tejfehérje allergia elkerülhető

Ridikül
-
  19.12.09 09:09 Egészség

A tejfehérje allergia már csecsemő korban megelőzhető egy meglehetősen egyszerű módszerrel. Így a gyermek később nem szorul arra, hogy mellőzze a különböző tejtermékeket.

Anyatejjel a kisgyermekkori tejfehérje-allergia ellen

PharmaOnline
-
  19.12.09 06:02 Egészség

A csak anyatejjel táplált csecsemőknél jóval ritkábban, míg az ekcémás bőrbetegségben szenvedő gyermekeknél sokkal gyakrabban jelentkezik a tejfehérje-allergia.