Pornófesztiválokra szervezett lányokat Erika, aki az Orbán-kormány plakátján egy gyerek társaságá…

168 Óra Online
-
 19.12.09 11:19Belföld

Erotika-kiállítások szervezésében és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban az a nő, aki a kormány propagandaplakátjain szerepel – értesült a Magyar Narancs több forrásból.

6 kapcsolódó hír

A pornóiparból alkalmazhatott kampányarcot a kormány

Borsod24
-
 19.12.09 13:24Belföld

Erotikakiállítások megszervezésével és lányok beszervezésével foglalkozhatott az a nő, aki a kormány több propagandaplakátján is szerepel – értesült a Narancs.hu. B. Erika pont a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, hiszen az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható. A Narancs.hu úgy tudja egy…

A szexiparból ugorhatott a családbarát kormányt hirdető plakátokra az új fideszes arc

Zsúrpubi
-
 19.12.09 10:24Vélemény

Erotika kiállítások szervezésében, és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban az a nő, aki jelenleg kormány propaganda plakátjain szerepel, értesült a Narancs.hu több forrásból.

Pornószervező a kampányarc?

FüHü
-
 19.12.09 10:17Vélemény

Pornófilmekhez lányok és erotikakiállítások szervezésében működhetett közre korábban a kormány egyik családbarát plakátjának „arca”. A pornófilmes megerősítette, hogy neki dolgozott a nő. Az év elejétől ismét feltűnt „Magyarország jobban teljesít” központi szlogennel ellátott családbarát kampány egyik plakátján látható egy nő egy gyerekkel az…

A szexiparból érkezhetett a kormány legújabb kampányarca

Magyar Narancs
-
 19.12.09 08:23Vélemény

A családbarát kormányt hirdető plakáton szerepel, korábban lányokat szervezett pornófilmekhez.

A szexiparból jött Orbánék kampányarca?

Hírklikk
-
 19.12.09 10:26Belföld

Erotika kiállítások szervezésében, és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozhatott korábban az a nő, aki jelenleg a kormány propagandaplakátjain szerepel – értesült a narancs.hu több forrásból.