9 kapcsolódó hír

Szombathelyi Advent 2019: fellobbant a második láng a koszorún

Vaskarika
-
  19.12.07 21:45 Életmód

Szombaton este Szombathely MJV Polgármesteri Hivatalának adventi műsorát követően Jakab Bálint református lelkész adventi gondolatai szóltak a főtéri gyertyagyújtásra kilátogatókhoz. Szavai és a református felekezet műsora után Horváth Soma alpolgármester gyújtotta meg az adventi koszorú második gyertyáját.

Istennel lenni, mennyei kincseket gyűjteni

Ajkai Szó
-
  19.12.08 21:33 Megyei

Az adventi koszorún a második gyertya meggyújtásakor a református testvérekkel haladtak a megjelentek tovább az

Alatkán is felragyogott a remény lángja az adventi koszorún

Hevesi Hírportál
-
  19.12.08 19:31 Megyei

Advent második vasárnapján is fellobbant a gyertya lángja Alatka adventi koszorúján. A remény gyertyáját Sveiczer Sándor polgármester gyújtotta meg. Az ünnepségen a gyermekek kedves műsora teremtett  meghitt adventi hangulatot. Advent első vasárnapján már kitártuk lelkünket, és megkezdtük a felkészülés. Ma ismét egy lila színű…

Már a második gyertya is ég Vásárhely adventi koszorúján

Promenad
-
  19.12.08 18:33 Megyei

Bálint Gabriella gyújtotta meg a második adventi gyertyát a vásárhelyi sétálóutcán vasárnap. Az önkormányzati képviselő, a KDNP helyi elnöke emlékeztetett: a karácsonyban a szeretet megjelenése és az egymásnak ajándékozott idő a legfontosabb.

Fellobbant a remény gyertyája Székelyudvarhelyen

Székelyhon
-
  19.12.08 19:15 Határtalan

Külső fénnyel fedezett lelki sötétséggel nem lehet Jézushoz megérkezni – hangzott a Márton Áron téren tartott fénygyújtási ünnepség igei üzenetében advent második vasárnapján. A város közös adventi koszorúján immár két szál gyertya világol.

Fellobbant a második gyertya a Fő téri adventi koszorún

Nyugat
-
  19.12.08 10:01 Megyei

Horváth Soma alpolgármester gyújtotta meg.

Meggyújtották a második adventi gyertyát is Debrecenben – programajánló a következő hetekre

Debreceni Nap
-
  19.12.08 21:07 Megyei

Már két gyertya ég Debrecen adventi koszorúján. Vasárnap hortobágyi pásztorokkal, a Pendely Énekegyüttessel és a Szent Háromság Magyar Ortodox Templom Kórusával hangolt a város az ünnepélyes pillanatra. A gyertyát Barcsa Lajos alpolgármester gyújtotta meg a történelmi egyházak képviselői és a legfiatalabb hortobágyi pásztor…

Fellobbant a második gyertya lángja is Debrecen adventi koszorúján – fotókkal

Dehir
-
  19.12.08 17:55 Megyei

Debrecen - Meggyújtották a második gyertyát is a város adventi koszorúján, a főtéri közös gyertyagyújtásra több százan látogattak el.

Fellobbant a második láng

Hiros
-
  19.12.07 18:29 Megyei

Fellobbant a főtéri nagy koszorú gyertyáinak második lángja ma délután. A gyertyát Dr. Salacz László országgyűlési képviselő, valamint Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester gyújtotta meg.