Ezért fogyassz minél több karfiolt

Ízesélet
-
  19.12.07 06:33 Recept

A tél egyik alapélelmiszere a karfiol: egészséges és sokoldalú zöldség, érdemes legalább hetente egyszer főzni belőle valami finomat. Tele van hasznos tápanyagokkal és olyan összetevőkkel, amelyek számos betegség kialakulásának kockázatát csökkenthetik, ilyen például a szívbetegség, illetve többféle rákos megbetegedés. Ráadásul a…

2 kapcsolódó hír

5 egészséges forró ital, ami még finom is

HáziPatika
-
  19.12.08 05:02 Egészség

A forró csokin és a forraltboron túl is van élet, s télvíz idején, amikor az ember ujjai elgémberednek a hidegtől, bizony jól esik egy csésze forró italt szorongatni, s feltöltődni ízekkel, illatokkal és akár vitaminokkal.

Ez a forró ital valóban életeket ment

Ripost
-
  19.12.07 07:16 Belföld

A hidegben mindenki szívesen felhörpint egy forró italt. Ám van egy olyan kedvenc italunk, amelyik nem csak finom, hanem egy életveszélyes állapot kialakulásának kockázatát is csökkenti.