Akik jókor jönnek egymás életébe – Tenki Réka és Bodrogi Gyula a Seveled című filmről és egyebe…

Szeretlek Magyarország
-
  19.12.06 17:47 Film

Egy romantikus komédia, várható és váratlan fordulatokkal, néha abszurdba hajló humorral és elgondolkodtató pillanatokkal. Ez Orosz Dénes új filmje, a Seveled, amely december 5-től látható a mozikban.

7 kapcsolódó hír

Seveled: Tenki Réka műpocakjától a macskaszőrös salátáig

Mafab
-
  19.12.08 05:37 Film

Már a hazai mozikban Orosz Dénes új romantikus filmje, a Seveled, melyben a rendező a hazai színészszakma krémjével és egy jó adag humorral pályázik a nézők kegyeire. Lássuk, mit kell tudnunk a filmrő...

Végre lesz min és kin nevetni! Köztük vagy Te is!

Életforma
-
  19.12.07 18:00 Életmód

Csupa mosolygó, vidám ember koccintgatott az Aréna mozijának előcsarnokában Orosz Dénes új romantikus vígjátékának premierjén. A Poligamy és a Coming Out rendezőjének filmjében szerethető hősök szerelmi bonyodalmait követhetik a nézők – kiváló színészek előadásában - már a mozikban!

„Rékát akarom!” – mondtam a feleségemnek

24
-
  19.12.08 07:00 Film

A Seveled Orosz Dénes harmadik romantikus vígjátéka a Poligamy és a Coming out után, de ebben nincsenek fantasztikus fordulatok, csak munkájukat féltő újságírók. Interjú a rendezővel.

A Lóci játszik készítette a Seveled főcímdalát

Koncert.hu
-
  19.12.08 09:39 Zene

Már a mozikban Orosz Dénes új romkomja, a Seveled. A film főcímzenéjét a Lóci játszik zenekar írta. A dal videóklipjében a zenészek mellett a film két főszereplője, Tenki Réka és Mészáros Béla is szerepet kapott.

Robert De Nirót és Arnold Schwarzeneggert akarták a Seveled egyik szerepére

Origo
-
  19.12.07 17:00 Film

Már a mozikban Orosz Dénes új rendezése Tenki Rékával a főszerepben.

A Lóci játszik elkészítette a Seveled főcímdalát!

Port
-
  19.12.07 13:35 Zene

December elején a mozikba kerül Orosz Dénes új romantikus vígjátéka, a Seveled. A film főcímzenéjét a vidám dallamokról és érzelmes szövegekről ismert Lóci játszik zenekar írta. A dal videóklipjében a zenészek mellett a film két főszereplője, Tenki Réka és Mészáros Béla is szerepet kapott.

Kéne egy terhes csaj, de csak kölcsönbe - Kritika a Seveled című filmről

Index
-
  19.12.07 15:25 Film

A Seveled cuki, romantikus film akar lenni a téli szünetre, Tenki Réka és Mészáros Béla kamu románcával, meg Básti Juli zsebdiktátor anyukájával. Abszolút középszer, de legalább utálni nincs miért.