Huszonkét ember fagyott meg november végéig Magyarországon

168 Óra Online
-
  19.12.05 14:46 Baleset-bűnügy

Huszonkét ember halt meg november végéig kihűlés miatt Magyarországon – jelezte a honlapján a Magyar Szociális Fórum. Az áldozatok közül 14-en a saját fűtetlen lakásukban, illetve kórházba szállítás közben vagy beszállítás után vesztette életét. Nyolcan közterületen fagytak meg.

3 kapcsolódó hír

Már arat a fagyhalál

Hírklikk
-
  19.12.05 21:02 Baleset-bűnügy

Huszonkét ember halt meg november végéig kihűlés miatt Magyarországon – jelezte a honlapján a Magyar Szociális Fórum. Az áldozatok közül 14-en a saját fűtetlen lakásukban, illetve kórházba szállítás közben vagy beszállítás után vesztették életüket. Nyolcan közterületen fagytak meg.

Újra arat a fagyhalál

OLKT
-
  19.12.06 20:47 Baleset-bűnügy

A Magyar Szociális Fórum csütörtöki tájékoztatása szerint 22-en fagytak meg az országban november végéig. Az áldozatok közel kétharmada saját fűtetlen lakásában, illetve kórházba szállítás közben, s beszállítás után halt meg, mert már nem tudtak rajta segíteni. Nyolcan közterületen hűltek ki végzetesen – tudatták Vidék.Ma hírportálunkkal. Az…

Huszonkét ember halt meg november végéig kihűlés miatt Magyarországon

OLKT
-
  19.12.06 09:22 Baleset-bűnügy

Az áldozatok közül 14-en a saját fűtetlen lakásukban, illetve kórházba szállítás közben vagy beszállítás után vesztette életét. Nyolcan közterületen fagytak meg.