Nagyot szív majd a következő kormány a mostani sporttaózás miatt

Privátbankár
-
  19.12.05 16:00 Cégvilág

A lassan nyolc éve működő rendszer több tízmilliárd forintnyi tao-aknát rejt, a következő években még ennyiről kell lemondania az államnak a korábbi sporttámogatások miatt.

5 kapcsolódó hír

Nagyot szív majd a következő kormány a mostani sporttaózás miatt

MFor
-
  19.12.05 17:37 Gazdaság

Nemcsak azért vont el majdnem 50 milliárddal többet a tervezettnél a tavalyi költségvetéstől a sportszervezetek tao-támogatása, mert a kormány masszívan alábecsülte az érintettek támogatásigényét, hanem azért is, mert rengeteg adókedvezmény ragadt be a korábbi évekről. A lassan nyolc éve működő rendszer több tízmilliárd forintnyi ilyen…

Százmilliárdos aknán ül az Orbán-kormány a sporttámogatások miatt

HVG
-
  19.12.05 11:01 Gazdaság

A magyar vállalkozások eddig jóval több tao-támogatást fizettek ki sportszervezeteknek, mint amennyi adókedvezményt ennek fejében igénybe vettek. A kedvezményeket a következő években is igénybe vehetik, így ez a pénz a következő évek költségvetéseiből fog hiányozni.

Méretes aknát hagynak Orbánék a következő kormányra a sporttámogatásban

G7
-
  19.12.05 06:48 Gazdaság

Számításaink szerint 80-100 milliárd forintnyi olyan tao-támogatás lehet, amit már kifizettek, de amiért még nem vettek igénybe adókedvezményt a támogató cégek.

Még a vártnál is nagyobb a költségvetés vesztesége a tao miatt

Magyar Hang
-
  19.12.05 13:01 Belföld

A rendszer 2011-es bevezetése óta 570 milliárd forint adókedvezményt vettek igénybe a vállalatok.

Százmilliárdos aknán ül az Orbán-kormány a sporttámogatások miatt!

OLKT
-
  19.12.05 20:56 Vélemény

A 8 éve működő rendszer több tízmilliárd forintnyi “tao-aknát” rejt, a következő években még ennyiről kell lemondania az államnak. A magyar vállalkozások eddig jóval több tao-támogatást fizettek ki sportszervezeteknek, mint amennyi adókedvezményt ennek fejében igénybe vettek. A kedvezményeket a következő években is igénybe vehetik, így ez…