Segített az ima a sziámi ikreken

Lokál
-
  19.12.05 06:30 Külföld

 Rekonstrukciós műtéten estek át a magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi ikrek. A hároméves kislányok műtétje december 3-án és 4-én zajlott, mindkét gyerek állapota stabil.

4 kapcsolódó hír

Újra megműtötték a bangladesi sziámi ikreket

RTL Klub
-
  19.12.05 18:23 Bulvár

Újabb műtéten estek át a bangladesi sziámi ikrek. Az egykor a fejüknél összenőtt ikerpáron szerdán helyreállító operációt végeztek a magyar orvosok Dakkában. Az egyiknek koponya implantátumot ültettek be, hogy pótolják az augusztusi szétválasztó műtét miatt hiányzó csontokat. A másik pedig szövettágítókat kapott a fejébe. A műtétsorozat…

Újabb rekonstrukciós műtéten esett át a bangladesi ikerpár

Családháló
-
  19.12.05 08:45 Életmód

Rekonstrukciós műtéten estek át a szétválasztott bangladesi ikrek, mindkét gyerek állapota stabil - közölte a Cselekvés Alapítvány szerdán az MTI-vel.

Újabb sikeres műtéten estek át a szétválasztott sziámi ikrek

Ripost
-
  19.12.04 11:58 Belföld

Rabián és Rukián is rekonstrukciós műtétet végzett a Cselekvés Alapítvány magyar orvoscsapata kedden és szerdán Bangladesben.

Újra megműtötték az ikreket

Körös Hírcentrum
-
  19.12.05 18:23 Megyei

A Cselekvés Alapítvány magyar orvoscsapata által szétválasztott, fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár „Operation Freedom” névre keresztelt műtétsorozata folytatódik: a hároméves kislányok december 3-án és 4-én helyreállító műtéteken estek át a Bangladesbe visszalátogató szakembereink jóvoltából. Rukaya koponyacsontpótláson esett át…