Megszólalt az igazgató: példás, kitűnő tanuló volt a tanárát megkéselő diák

SzMo
-
 19.12.06 15:50Baleset-bűnügy

Osztálytársai szerint már korábban is magánál hordta a kést a 17 éves fiú.

9 kapcsolódó hír

A tanári székben ülve várta a rendőröket a győri diák, aki megkéselte tanárát

ATV
-
 19.12.05 19:27Baleset-bűnügy

Szemtanúk szerint a 17 éves fiú zárkózott, de lobbanékony természetű, aki diáktársainak azzal magyarázta tettét, hogy nem szerette, ahogy a pedagógus tanított.

Stabil a győri iskolában megkéselt tanárnő állapota

444.hu
-
 19.12.05 17:22Baleset-bűnügy

Több késszúrás érte, többek között a hátán, de sérült az alkarja is, amit később műteni kell.

Három tanítási órát várt a kitűnő tanuló diák, mielőtt odalépett osztályfőnökéhez, és megkéselte hármas osztályzata mia…

Propeller
-
 19.12.06 14:07Baleset-bűnügy

Ahogy azt korábban megírtuk, késsel támadt tanárára egy 17 éves fiú a győri elitgimnáziumban. A tanulmányi versenyeket egymás után nyerő tizedikes diák azért támadt, mert korábban kapott egy hármast matekból. Három pszichológus is érkezett pénteken reggel abba a győri szakközépiskolába, ahol tegnap az egyik diák többször megszúrt egy…

Késelés a győri iskolában: lépett a szakképzési centrum

Infostart
-
 19.12.06 16:08Baleset-bűnügy

Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában.

Egyetlen rossz jegy miatt szúrta meg tanárát a diák

Egy középiskolás diák késelte meg fizikatanárnőjét a tanóra közben Győrben. A fiatalt néhány másodperc alatt lefogták társai, az oktatót pedig kórházba szállították, állapota stabil.

Stabil a Győrben megkéselt tanárnő állapota

Ugytudjuk
-
 19.12.05 18:45Baleset-bűnügy

Több szúrás érte, egyebek mellett a hátán, de az alkarja is sérült.

Szombaton döntenek a diák sorsáról

Mindenkit megdöbbentett a csütörtöki hír, mely szerint a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolájában, azaz a Jedlikben egy 17 éves, egyébként jó tanuló, csendes fiúként megismert diák egy zsebkéssel többször is megszúrta tanárát. A kiváltó ok egy fizikából kapott 3-as érdemjegy…

17 éves fiú késelt meg egy tanárnőt Győrben – Emberölés kísérlete miatt nyomoznak

Az oktatót több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell. Frissítve cikkünk az új információkkal és fotókkal.

Késelés Győrben - frissítve

Police
-
 19.12.05 15:38Baleset-bűnügy

Késelés Győrben - frissítve Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 05., cs - 15:38 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.