Egyetlen rossz jegy miatt szúrta meg tanárát a diák

Magyar Nemzet
-
  19.12.06 06:05 Baleset-bűnügy

Egy középiskolás diák késelte meg fizikatanárnőjét a tanóra közben Győrben. A fiatalt néhány másodperc alatt lefogták társai, az oktatót pedig kórházba szállították, állapota stabil.

11 kapcsolódó hír

Megszólalt az igazgató: példás, kitűnő tanuló volt a tanárát megkéselő diák

Osztálytársai szerint már korábban is magánál hordta a kést a 17 éves fiú.

Késelés az iskolában! Többször is megszúrta a tanárnőt a diák

Lokál
-
  19.12.05 14:22 Baleset-bűnügy

Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben. A rendőrség emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A tanári székben ülve várta a rendőröket a győri diák, aki megkéselte tanárát

ATV
-
  19.12.05 19:27 Baleset-bűnügy

Szemtanúk szerint a 17 éves fiú zárkózott, de lobbanékony természetű, aki diáktársainak azzal magyarázta tettét, hogy nem szerette, ahogy a pedagógus tanított.

Három tanítási órát várt a kitűnő tanuló diák, mielőtt odalépett osztályfőnökéhez, és megkéselte hármas osztályzata mia…

Propeller
-
  19.12.06 14:07 Baleset-bűnügy

Ahogy azt korábban megírtuk, késsel támadt tanárára egy 17 éves fiú a győri elitgimnáziumban. A tanulmányi versenyeket egymás után nyerő tizedikes diák azért támadt, mert korábban kapott egy hármast matekból. Három pszichológus is érkezett pénteken reggel abba a győri szakközépiskolába, ahol tegnap az egyik diák többször megszúrt egy…

Stabil a győri iskolában megkéselt tanárnő állapota

444
-
  19.12.05 17:22 Baleset-bűnügy

Több késszúrás érte, többek között a hátán, de sérült az alkarja is, amit később műteni kell.

Sokkoló vallomás a győri diáktól! Ezért szúrta le a tanárnőt

Lokál
-
  19.12.06 08:41 Baleset-bűnügy

Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben. A rendőrség az ügyben emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) azt közölte, hogy kész minden támogatást megadni a tanárnőnek és az érintett szakképzési intézménynek. Az M1-nek a diák…

Késelés a győri iskolában: lépett a szakképzési centrum

Infostart
-
  19.12.06 16:08 Baleset-bűnügy

Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában.

Stabil a Győrben megkéselt tanárnő állapota

Ugytudjuk
-
  19.12.05 18:45 Baleset-bűnügy

Több szúrás érte, egyebek mellett a hátán, de az alkarja is sérült.

Szombaton döntenek a diák sorsáról

Győr Plusz
-
  19.12.06 14:30 Baleset-bűnügy

Mindenkit megdöbbentett a csütörtöki hír, mely szerint a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolájában, azaz a Jedlikben egy 17 éves, egyébként jó tanuló, csendes fiúként megismert diák egy zsebkéssel többször is megszúrta tanárát. A kiváltó ok egy fizikából kapott 3-as érdemjegy…

17 éves fiú késelt meg egy tanárnőt Győrben – Emberölés kísérlete miatt nyomoznak

Magyar Hang
-
  19.12.05 14:48 Baleset-bűnügy

Az oktatót több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell. Frissítve cikkünk az új információkkal és fotókkal.

Késelés Győrben - frissítve

Police
-
  19.12.05 15:38 Baleset-bűnügy

Késelés Győrben - frissítve Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 05., cs - 15:38 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.