Mezőhegyes önmagában képes lenne előállítani 400 ezer hektárnyi kukorica vetőmagot

Agrotrend
-
  19.12.05 12:07 Gazdaság

A mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-t harminc évig csak szétfelé hordták, most az a nagy feladat, hogy egyszerre kell visszaállítani a működőképességet, és végrehajtani az elvesztett versenyképesség érdekében egy nagyfokú modernizációt – mondta Lázár János a mezőhegyesi önkormányzat szerdai rendkívüli…

4 kapcsolódó hír

Lázár János: a Ménesbirtokot nem csak fejleszteni, megmutatni is kell

Vásárhely24
-
  19.12.05 11:00 Megyei

Rendkívüli testületi ülésen mutatkozott be a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. új vezérigazgatója a mezőhegyesi képviselő testületnek. Lázár János az állami cég felelősségéről és fejlesztéseiről is beszélt a település vezetésének - számol be a makohirado.hu.

Példás partnerséggel dolgozik a város és a ménesbirtok

Beol
-
  19.12.04 21:10 Belföld

A képviselő-testület tagjaival találkozott a szerdai, rendkívüli ülésen Lázár János kormánybiztos, és tájékoztatást adott a ménesbirtok terveiről, majd bemutatatta az új vezérigazgatót, Kovács Norbertet.

Lázár János: a Ménesbirtokot nem csak fejleszteni, megmutatni is kell

Promenad
-
  19.12.04 17:30 Színes

Rendkívüli testületi ülésen mutatkozott be a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. új vezérigazgatója a mezőhegyesi képviselő testületnek. Lázár János az állami cég felelősségéről és fejlesztéseiről is beszélt a település vezetésének.

Lázár János: Mezőhegyest egyszerre kell reorganizálni és modernizálni

Behír
-
  19.12.05 12:12 Gazdaság

A mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-t harminc évig csak "szétfelé hordták", most az a nagy feladat, hogy egyszerre kell visszaállítani a működőképességet, és végrehajtani az elvesztett versenyképesség érdekében egy nagyfokú modernizációt - mondta Lázár János a mezőhegyesi önkormányzat szerdai rendkívüli…