Kapcsolódó megyék

Karácsony kirúgja az FKF vezérigazgatóját

Privátbankár
-
  19.12.05 10:30 Cégvilág

Az Mfor szerda reggel számolt be az FKF furcsa 1,5 milliárdos szerződéséről, amelyet az önkormányzati választások és az új Fővárosi Közgyűlés megalakulása közötti interregnum alatt kötött a cég.

23 kapcsolódó hír

FKF menesztett vezetője: Jogszerű, de mégsem volt korrekt Karácsony döntése

ATV
-
  19.12.05 15:16 Belföld

Jogszerű a lemondatása, mégsem érzi korrektnek, hogy egy vidéki konferenciáról visszafelé tartva kellett megtudnia kollégájától – egyebek között erről beszélt az ATV Híradónak Fővárosi Közterület-fenntartó menesztett vezetője. Nagy László Albert – a „pernye-szerződésre” reflektálva – elmondta, hogyha nem írta volna azt alá, akkor a…

Karácsony Gergely kirúgta az FKF Zrt. vezérét a hétfői budapesti hókáosz és egy Mészáros Lőrinc cégével kötött szerz…

168 Óra Online
-
  19.12.04 20:06 Belföld

Karácsony Gergely főpolgármester rövid Facebook-posztban jelentette be, hogy meneszti a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet - írta az Index.

Karácsony Gergely meneszti az FKF vezérigazgatóját

Szeretlek Magyarország
-
  19.12.04 19:23 Belföld

A főpolgármester a szerződéskötési moratórium megszegése miatt döntött így.

Karácsony kirúgja az FKF vezérigazgatóját

MFor
-
  19.12.04 19:59 Belföld

Az Mfor reggel számolt be az FKF furcsa 1,5 milliárdos szerződéséről, amelyet az önkormányzati választások és az új Fővárosi Közgyűlés megalakulása közötti interregnum alatt kötött a cég.

Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal

Propeller
-
  19.12.04 19:20 Belföld

Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja. Fotó: MTI/Kovács Tamás Azt írták: Budapest új vezetése és…

Mit ad nekünk, budapestieknek Karácsony Gergely?

Ez a lényeg
-
  19.12.05 06:33 Belföld

Remek intézkedések sorát hozta Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta, mégis bőven vár még rá munka. Összeszedtük a 9+1 kedvenc tervünket, amit Budapest főpolgármestere a közeljövőben teljesíthet. 

Tüttő Kata élő adásban cáfolta a menesztett FKF-vezér állítását

ATV
-
  19.12.05 18:15 Belföld

Nagy László Albert, a Fővárosi Közterület-fenntartó menesztett vezetője arról beszélt az ATV Híradónak, hogy bár jogszerű a lemondatása, mégsem érzi korrektnek, hogy egy vidéki konferenciáról visszafelé tartva kellett megtudnia kollégájától. Ez az állítást Tüttő Kata az ATV Nap Híre műsorában cáfolta.

A főpolgármester felmentette az FKF vezérigazgatóját

Az Üzlet
-
  19.12.05 09:14 Belföld

Felmentette a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Közlésük szerint a döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.

Karácsony leváltja az FKF vezérét

Napi
-
  19.12.04 19:56 Cégvilág

Budapest főpolgármestere a Facebookon bejelentette, hogy felmenti az FKF vezérigazgatóját a posztjáról.

Mészáros cége szerződésstop alatt nyert üzletet

24
-
  19.12.04 09:56 Gazdaság

Hiába hirdetett szerződéskötési moratóriumot Karácsony Gergely főpolgármester.

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mert szerződést kötött egy Mészáros-érdekeltségű céggel

Ittlakunk
-
  19.12.04 19:59 Budapest 01. ker

A döntést a főpolgármesteri szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.Budapest új vezetése és az FKF Zrt. nemrég megalakult felügyelőbizottsága a cég megkezdett átvilágítása során értesült arról, hogy az FKF az önkormányzati választások után - a főpolgármester által meghirdetett szerződéskötési moratórium ellenére - két évre szóló, a…

A hétfői hókáosz hatásai: kirúgták az FKF vezérigazgatóját

Noizz
-
  19.12.05 08:30 Bulvár

Budapest friss főpolgármestere, Karácsony Gergely a hétfői havazás kezelése miatt volt elégedetlen Nagy László Albert teljesítményével, de más is áll a döntés hátterében.

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját

Index
-
  19.12.04 18:43 Belföld

A hókáosznál is nagyobb súllyal esett a latba a főváros háta mögött a Mészáros-csoporttal kötött másfél milliárdos pernyeszállítási szerződés.

Menesztik a főkukást

Esti újság
-
  19.12.04 23:09 Belföld

Budapest főpolgármestere a Facebookon jelentette be, hogy kezdeményezte Nagy László Albert felmentését.De nem a hóhelyzet miatt kapott utilaput, hanem Mészáros Lőrinc miatt feltehetőleg a főkukás..   Holnapi hatállyal kezdeményeztem az FKF vezérigazgatójának felmentését” – közölte Karácsony Gergely közösségi oldalán szerda este. A…

Kirúgja az FKF vezérigazgatóját Karácsony Gergely

Klubrádió
-
  19.12.04 20:45 Vélemény

A főpolgármester már tegnap közölte, hogy személyi következményei lesznek a Fővárosi Közterület-fenntartónál, ahogyan kezelték a hétfői hóhelyzetet Budapesten. Karácsony Gergely főpolgármester azt is mondta, hogy a cég elégtelenre vizsgázott, de a menesztés mögött más is meghúzódik. 

Az FKF kirúgott vezetője szerint jogszerű, de inkorrekt volt a főpolgármester döntése

Magyar Hang
-
  19.12.05 16:47 Belföld

Nagy László Albert egy vidéki konferenciáról hazafelé tartva egy kollégájától tudta meg, hogy menesztették az FKF éléről.

Karácsony kirúgta az Fkf vezért

OLKT
-
  19.12.05 06:18 Belföld

A Nyugatifénytől tudjuk, hogy a főpolgármester azonnali hatállyal felmentette tisztségéből Nagy László Albertet az Fkf Zrt. vezérigazgatóját. Karácsony szerint másfél milliárdos szerződést kötött egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó céggel- írta a Nyugatifény

Jogtalan szerződéskötés és a hóhelyzeti botrány miatt Karácsony kirúgja a közterületes vezért

Hírhatár
-
  19.12.05 14:56 Belföld

A főpolgármester már tegnap közölte, hogy személyi következményei lesznek a Fővárosi Közterület-fenntartónál, ahogyan (nem) kezelték a hétfői havazást Budapesten. Karácsony Gergely azt is közölte, hogy a cég elégtelenre vizsgázott, de Nagy László Albert menesztése mögött más is meghúzódik.

Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját

Debreceni Nap
-
  19.12.04 20:48 Megyei

Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja. Azt írták: Budapest új vezetése és az FKF nemrég megalakult…

A főpolgármester kirúgja az FKF vezérigazgatóját a hóhelyzet és Mészáros Lőrincék miatt

BudaPestkörnyéke
-
  19.12.04 19:29 Megyei

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerda este jelentette be, hogy kirúgja a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet, aki rosszul kezelte a hóhelyzetet és stikában összehozott egy kétéves, 1,5 milliárdos szerződést Mészárosék cégével. A fővárosnál csak most szereztek tudomást arról a szerződésről,…

Kirúgják a Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatóját

Ugytudjuk
-
  19.12.04 19:25 Megyei

Karácsony Gergely főpolgármester hiába hirdetett szerződéskötési moratóriumot, Nagy László Albert egy másfél milliárd forintos üzletet mégis megkötött.

Felmenti Karácsony az FKF-vezért

Népszava
-
  19.12.04 19:19 Belföld

A főpolgármester magyarázatként mindössze egy cikket idézett.

Alkalmatlannak találta: Karácsony Gergely lapátra tette az FKF vezérigazgatóját

Zsúrpubi
-
  19.12.05 07:19 Vélemény

A főpolgármester tegnap este Facebookon jelentette be, hogy meneszti Nagy László Albertet.