Karácsony Gergely kirúgta az FKF Zrt. vezérét a hétfői budapesti hókáosz és egy Mészáros Lőrinc …

168 Óra Online
-
 19.12.04 20:06Belföld

Karácsony Gergely főpolgármester rövid Facebook-posztban jelentette be, hogy meneszti a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet - írta az Index.

22 kapcsolódó hír

Karácsony kirúgja az FKF vezérigazgatóját

Privátbankár
-
 19.12.05 10:30Cégvilág

Az Mfor szerda reggel számolt be az FKF furcsa 1,5 milliárdos szerződéséről, amelyet az önkormányzati választások és az új Fővárosi Közgyűlés megalakulása közötti interregnum alatt kötött a cég.

FKF menesztett vezetője: Jogszerű, de mégsem volt korrekt Karácsony döntése

ATV
-
 19.12.05 15:16Belföld

Jogszerű a lemondatása, mégsem érzi korrektnek, hogy egy vidéki konferenciáról visszafelé tartva kellett megtudnia kollégájától – egyebek között erről beszélt az ATV Híradónak Fővárosi Közterület-fenntartó menesztett vezetője. Nagy László Albert – a „pernye-szerződésre” reflektálva – elmondta, hogyha nem írta volna azt alá, akkor a…

Karácsony Gergely meneszti az FKF vezérigazgatóját

SzMo
-
 19.12.04 19:23Belföld

A főpolgármester a szerződéskötési moratórium megszegése miatt döntött így.

Karácsony kirúgja az FKF vezérigazgatóját

MFor
-
 19.12.04 19:59Belföld

Az Mfor reggel számolt be az FKF furcsa 1,5 milliárdos szerződéséről, amelyet az önkormányzati választások és az új Fővárosi Közgyűlés megalakulása közötti interregnum alatt kötött a cég.

Mit ad nekünk, budapestieknek Karácsony Gergely?

Ez a lényeg
-
 19.12.05 06:33

Remek intézkedések sorát hozta Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta, mégis bőven vár még rá munka. Összeszedtük a 9+1 kedvenc tervünket, amit Budapest főpolgármestere a közeljövőben teljesíthet. 

Tüttő Kata élő adásban cáfolta a menesztett FKF-vezér állítását

ATV
-
 19.12.05 18:15Belföld

Nagy László Albert, a Fővárosi Közterület-fenntartó menesztett vezetője arról beszélt az ATV Híradónak, hogy bár jogszerű a lemondatása, mégsem érzi korrektnek, hogy egy vidéki konferenciáról visszafelé tartva kellett megtudnia kollégájától. Ez az állítást Tüttő Kata az ATV Nap Híre műsorában cáfolta.

Karácsony leváltja az FKF vezérét

Napi.hu
-
 19.12.04 19:56Belföld

Budapest főpolgármestere a Facebookon bejelentette, hogy felmenti az FKF vezérigazgatóját a posztjáról.

Mészáros cége szerződésstop alatt nyert üzletet

24.hu
-
 19.12.04 09:56Gazdaság

Hiába hirdetett szerződéskötési moratóriumot Karácsony Gergely főpolgármester.

Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal

Propeller
-
 19.12.04 19:20Belföld

Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja. Fotó: MTI/Kovács Tamás Azt írták: Budapest új vezetése és…

A hétfői hókáosz hatásai: kirúgták az FKF vezérigazgatóját

Noizz
-
 19.12.05 08:30Bulvár

Budapest friss főpolgármestere, Karácsony Gergely a hétfői havazás kezelése miatt volt elégedetlen Nagy László Albert teljesítményével, de más is áll a döntés hátterében.

A főpolgármester felmentette az FKF vezérigazgatóját

Az Üzlet
-
 19.12.05 09:14Belföld

Felmentette a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Közlésük szerint a döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját

Index
-
 19.12.04 18:43Belföld

A hókáosznál is nagyobb súllyal esett a latba a főváros háta mögött a Mészáros-csoporttal kötött másfél milliárdos pernyeszállítási szerződés.

Menesztik a főkukást

Esti újság
-
 19.12.04 23:09Belföld

Budapest főpolgármestere a Facebookon jelentette be, hogy kezdeményezte Nagy László Albert felmentését.De nem a hóhelyzet miatt kapott utilaput, hanem Mészáros Lőrinc miatt feltehetőleg a főkukás..   Holnapi hatállyal kezdeményeztem az FKF vezérigazgatójának felmentését” – közölte Karácsony Gergely közösségi oldalán szerda este. A…

Kirúgja az FKF vezérigazgatóját Karácsony Gergely

Klubrádió
-
 19.12.04 20:45Vélemény

A főpolgármester már tegnap közölte, hogy személyi következményei lesznek a Fővárosi Közterület-fenntartónál, ahogyan kezelték a hétfői hóhelyzetet Budapesten. Karácsony Gergely főpolgármester azt is mondta, hogy a cég elégtelenre vizsgázott, de a menesztés mögött más is meghúzódik. 

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mert szerződést kötött egy Mészáros-érdekeltségű céggel

Ittlakunk
-
 19.12.04 19:59Budapest 01. ker

A döntést a főpolgármesteri szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.Budapest új vezetése és az FKF Zrt. nemrég megalakult felügyelőbizottsága a cég megkezdett átvilágítása során értesült arról, hogy az FKF az önkormányzati választások után - a főpolgármester által meghirdetett szerződéskötési moratórium ellenére - két évre szóló, a…

Az FKF kirúgott vezetője szerint jogszerű, de inkorrekt volt a főpolgármester döntése

Magyar Hang
-
 19.12.05 16:47Belföld

Nagy László Albert egy vidéki konferenciáról hazafelé tartva egy kollégájától tudta meg, hogy menesztették az FKF éléről.

Jogtalan szerződéskötés és a hóhelyzeti botrány miatt Karácsony kirúgja a közterületes vezért

Hírhatár
-
 19.12.05 14:56Belföld

A főpolgármester már tegnap közölte, hogy személyi következményei lesznek a Fővárosi Közterület-fenntartónál, ahogyan (nem) kezelték a hétfői havazást Budapesten. Karácsony Gergely azt is közölte, hogy a cég elégtelenre vizsgázott, de Nagy László Albert menesztése mögött más is meghúzódik.

Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját

Debreceni Nap
-
 19.12.04 20:48Megyei

Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja. Azt írták: Budapest új vezetése és az FKF nemrég megalakult…

A főpolgármester kirúgja az FKF vezérigazgatóját a hóhelyzet és Mészáros Lőrincék miatt

BudaPestkörnyéke
-
 19.12.04 19:29Megyei

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerda este jelentette be, hogy kirúgja a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet, aki rosszul kezelte a hóhelyzetet és stikában összehozott egy kétéves, 1,5 milliárdos szerződést Mészárosék cégével. A fővárosnál csak most szereztek tudomást arról a szerződésről,…

Kirúgják a Fővárosi Közterület-fenntartó vezérigazgatóját

Ugytudjuk
-
 19.12.04 19:25Megyei

Karácsony Gergely főpolgármester hiába hirdetett szerződéskötési moratóriumot, Nagy László Albert egy másfél milliárd forintos üzletet mégis megkötött.

Felmenti Karácsony az FKF-vezért

Népszava
-
 19.12.04 19:19Belföld

A főpolgármester magyarázatként mindössze egy cikket idézett.

Alkalmatlannak találta: Karácsony Gergely lapátra tette az FKF vezérigazgatóját

Zsúrpubi
-
 19.12.05 07:19Vélemény

A főpolgármester tegnap este Facebookon jelentette be, hogy meneszti Nagy László Albertet.