Egyre szorultabb helyzetben a NATO, de Orbán örül, és magyar sikerről beszél

HVG
-
  19.12.04 17:20 Külföld

Nyilvános viták és a szövetségesek közötti zsarolási akciók – ez jellemezte a NATO alapításának hetvenedik évfordulója alkalmából rendezett, ünnepinek szánt londoni NATO-csúcsot. Bár az észak-atlanti szövetség és a tagállamok vezetői igyekeztek azt hangsúlyozni, hogy megbonthatatlanok a transzatlanti kapcsolatok, félő, hogy kezd…

8 kapcsolódó hír

Nincs még veszve a NATO

Magyar Nemzet
-
  19.12.04 11:49 Külföld

Ünnepi helyett inkább paprikás hangulatban gyűltek össze kedden Londonban az Észak-atlanti szövetség vezetői a szervezet 70 évvel ezelőtti megalapításának évfordulóján.

Orbán Viktor az Erős Pista aromájú szaloncukor után megemlékezett II. Erzsébet királynőről is

168 Óra Online
-
  19.12.04 14:00 Külföld

Kétnapos londoni csúcsértekezleten vesznek részt a NATO-tagállamok vezetői a NATO megalakulásának 70. évfordulója alkalmából.

Londonból osztott meg ünnepi képet Orbán Viktor

Lokál
-
  19.12.04 12:10 Külföld

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök kedden Londonba utazott a NATO-tagállamok állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozójára.

Johnson: Százmilliók biztonsága függ a Nato-tól

Mandiner
-
  19.12.04 08:59 Külföld

Londonban tartja évfordulós csúcstalálkozóját az Észak-atlanti Szerződés Szervezete, ahol az eddigieknél többször hangzott el Kína neve.

Trump máris beszólt Macronnak a feszült hangulatú NATO-csúcson

Magyar Szó
-
  19.12.04 10:05 Külföld

Feszült hangulatban ünneplik a NATO-tagállamok vezetői a szervezet alapításának hetvenedik évfordulóját. II. Erzsébet brit királynő a londoni Buckingham-palotában fogadta a résztvevő állam- és kormányfőket, akik a konfliktusoktól terhelt időszakban csak egy rövid megbeszélést tartanak.

Orbán majdnem találkozott a Királynővel

OLKT
-
  19.12.04 14:14 Külföld

Majdnem találkozott a magyar miniszterelnök Ii. Erzsébet Brit uralkodóval. Márcsak egy karnyújtásnyira volt tőle a fotó alapján! Isten óvja a Királynőt! God save the Queen!

Trumppal egyeztetett Johannis a Buckingham-palotában adott fogadáson

Maszol
-
  19.12.04 07:48 Külföld

A román elnököt felesége, Carmen Johannis is elkísérte az eseményre.

Donald Trumppal egyeztetett Iohannis elnök a Buckingham-palotában adott fogadáson

Erdély Ma
-
  19.12.04 07:23 Külföld

Klaus Iohannis államfő megbeszélést folytatott kedden az Amerikai Egyesült Államok elnökével, Donald Trumppal a II. Erzsébet brit királynő által a Buckingham-palotában adott fogadáson.