Agócs János lett az Országos Roma Önkormányzata új elnöke, üdvrivalgás követte Farkas Flórián …

168 Óra Online
-
 19.12.03 19:15Belföld

Agócs Jánost, a Fiatal Romák Országos Szövetségének (Firosz) képviselőjét választotta meg az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökévé a szervezet képviselő-testülete kedden Budapesten.

5 kapcsolódó hír

Megvan Farkas Flórián utóda

Napi.hu
-
 19.12.03 15:48Belföld

Agócs Jánost, a Fiatal Romák Országos Szövetségének (Firosz) képviselőjét választotta meg az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökévé a szervezet képviselő-testülete kedden - írja az MTI.

Farkas Flórián tökélyre vitte az időhúzást

Népszava
-
 19.12.03 09:20Belföld

A Lungo Drom fideszes elnöke még mindig nem vette át az Országos Roma Önkormányzatban elnyert mandátumát. Abszurd módon a jogszabály nem is kötelezi rá.

Legszebb öröm a kéröröm: Farkas Flóriánt is utolérte a végzete

BalraMagyar
-
 19.12.03 17:41Vélemény

A Népszava azt írja, a Nemzeti Választási Iroda hétfőn azt közölte, hogy Farkas Flórián nem jelezte, mikor akarja átvenni a tagságát igazoló dokumentumot. A keddi ülésen pedig kiderült, hogy egyáltalán nem akarja azt átvenni, ugyanis a fideszes képviselő megüzente, hogy nem áll szándékában betölteni a mandátumát az Országos Roma…

Tapsvihar fogadta az Országos Roma Önkormányzat új elnökét, rendszerváltást hirdettek

Index
-
 19.12.03 15:59Belföld

Üdvrivalgás volt, amikor Farkas Flórián lemondott az ORÖ-s mandátumáról. Az előző vezetés többször elküldte a Dikh tv-t, most élőben közvetítettek.