A többség elutasítja a magyar pártok elleni momentumos kampányt

HírTV
-
  19.12.02 08:05 Vélemény

A magukat Momentum-szimpatizánsnak mondók fele szerint sem elfogadható a határon túli magyar politikusoktól megtagadott támogatás.

4 kapcsolódó hír

Nézőpont Intézet: a többség szerint hibáztak a Momentum vezetői

Magyar Nemzet
-
  19.12.02 19:26 Belföld

A magyar felnőtt társadalom 53 százaléka nem tartja elfogadhatónak azt, hogy magyarországi politikusok a környező országokban ne a határon túli magyar képviselők vagy pártok mellett álljanak ki.

Nézőpont: Fekete-Győr András komoly politikai hibát követett el

Hírklikk
-
  19.12.02 19:34 Belföld

A magyar felnőtt társadalom 53 százaléka nem tartja elfogadhatónak, hogy magyarországi politikusok a környező országokban ne a határon túli magyar képviselők vagy pártok mellett álljanak ki – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzetnek készített közvélemény-kutatásából, amelynek összefoglalóját hétfőn juttatták el az MTI-hez. A…

Nézőpont: Momentum-hiba a külhonban

hirado.hu
-
  19.12.02 11:43 Belföld

A Momentum-szimpatizánsok 50 százaléka szerint is elfogadhatatlan a határon túli magyar politikusoktól megtagadott támogatás.

Nézőpont Intézet: a többség szerint hibáztak a Momentum vezetői

Promenad
-
  19.12.02 19:18 Színes

A magyar felnőtt társadalom 53 százaléka nem tartja elfogadhatónak azt, hogy magyarországi politikusok a környező országokban ne a határon túli magyar képviselők vagy pártok mellett álljanak ki - derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzetnek készített közvélemény-kutatásából, amelynek összefoglalóját hétfőn juttatták el az MTI-hez. A…