Egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni

Demokrata
-
  19.12.03 08:20 Belföld

A harminc évvel ezelőtti rendszerváltáskor nem születtek meg azok az alapértékek, amelyekben mindenki egyetértett volna.

9 kapcsolódó hír

Kövér: Egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni

HírTV
-
  19.12.02 22:15 Vélemény

Arról is beszélt, hogy a mentalitásuk harminc év múltán is megmaradt, a pártja megalakulásakor meglévő bátorságukat nem vesztették el.

Kövér tudott volna egy jobb köztársasági elnököt Göncz Árpád helyett

Propeller
-
  19.12.02 22:22 Belföld

Kövér László szerint egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni, és ennek oka az is, hogy a harminc évvel ezelőtti rendszerváltáskor nem születtek meg azok az alapértékek, amelyekben mindenki egyetértett volna. Fotó: MTI/Bruzák Noémi Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz alapítója hétfő este az M5 csatorna Ez itt a kérdés című…

Kövér szerint Pozsgay jobb köztársasági elnök lett volna, mint Göncz Árpád

Hírklikk
-
  19.12.03 06:36 Belföld

Kövér László szerint egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni, és ennek oka az is, hogy a harminc évvel ezelőtti rendszerváltáskor nem születtek meg azok az alapértékek, amelyekben mindenki egyetértett volna. Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz alapítója hétfő este az M5 csatorna „Ez itt a kérdés" című műsorában arról is beszélt,…

Kövér László: Egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni

Magyar Nemzet
-
  19.12.02 22:10 Belföld

Az Országgyűlés elnöke az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorában arról is beszélt, hogy a mentalitásuk harminc év múltán is megmaradt, a pártja megalakulásakor meglévő bátorságukat nem vesztették el.

Kövér: Pozsgay még jobb köztársasági elnök lett volna, mint Göncz

Magyar Narancs
-
  19.12.03 12:25 Vélemény

A házelnök szerint még jobb is lett volna, ha Göncz Árpád helyett Pozsgay Imre lett volna az első köztársasági elnök a rendszerváltás után.

Kövér szerint a kommunista Pozsgay Imre jobb köztársasági elnök lett volna, mint Göncz Árpád

Zsúrpubi
-
  19.12.03 12:00 Vélemény

A házelnök a „köz”tévé „Ez itt a kérdés” című műsorában engedte szabadjára fantáziáját.

Kövér szerint Pozsgay Imre jobb elnök lett volna Göncz Árpádnál

Népszava
-
  19.12.03 09:51 Belföld

A házelnök úgy véli, az egykori kommunista, majd fideszes Pozsgay jobban képviselte volna a nemzeti érdekeket Göncznél. Nem ez volt Kövér egyetlen erős mondata.

Egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni

Gondola
-
  19.12.03 00:11 Belföld

Kövér László szerint egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni, és ennek oka az is, hogy a harminc évvel ezelőtti rendszerváltáskor nem születtek meg azok az alapértékek, amelyekben mindenki egyetértett volna.

Kövér: egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni

Közszolgálat
-
  19.12.02 22:30 Belföld

Kövér László szerint egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni, és ennek oka az is, hogy a harminc évvel ezelőtti rendszerváltáskor ...