Borkaiék elbuktak egy fontos pert - pedig nagyon igyekeztek

Napi
-
  19.12.02 10:55 Belföld

A bíróság zárolta Borkai Zsolt bukott győri polgármester vagyonnyilatkozatát, nehogy annak adatai eltűnjenek a nyilvánosság elől - írja az Átlátszó.

5 kapcsolódó hír

Az összes győri bíró elfogultságot jelentett egy Borkaival kapcsolatos perben

Propeller
-
  19.12.02 23:24 Belföld

A győri járásbíróságon mindenki elfogult, ha Borkaival kapcsolatban kell dönteni – tapasztalta a HVG. Fotó: MTI/Krizsán Csaba A lap az önkormányzattól próbálta azokat az adatokat elkérni, amelyek arról tanúskodnak, hogy Borkai Zsolt a hivatali ideje alatt, vagyis 2006 óta mikor vett részt olyan repülőúton, amelynek során városvezetői…

A győri járásbíróságon mindenki elfogult, ha Borkaival kapcsolatban kell dönteni

HVG
-
  19.12.02 13:35 Belföld

Legalábbis ezt sugallja az a végzés, amelyet a HVG kapott, miután perre kellett mennie, hogy a győri önkormányzat adatokat adjon az időközben lemondott polgármester, Borkai Zsolt és apparátusa tevékenységéről.

Borkai Zsolt egy pert már elbukott

Hírklikk
-
  19.12.02 16:35 Belföld

Jogerős ítéletet hozott a Győri ítélőtábla Borkai Zsolt vagyonnyilatkozata ügyében, a győri önkormányzatnak ki kell adnia a dokumentumot – írja az Átlátszó.

Jogerős ítélet a várkastély csalási ügyében

Kanizsa Újság
-
  19.12.03 06:00 Baleset-bűnügy

A Zalaegerszegi Törvényszék másodfokon eljáró tanácsa 2019. november 29-én hozott jogerős ítéletet azoknak a zalai vállalkozóknak a perében, akik a megyeszékhelyhez közeli várkastély felújítása kapcsán álltak bíróság előtt.

Az összes győri bíró elfogultságot jelentett egy Borkaival kapcsolatos ügyben

Debreceni Nap
-
  19.12.02 23:56 Megyei

A győri járásbíróságon mindenki elfogult, ha Borkaival kapcsolatban kell dönteni – tapasztalta a HVG. A lap az önkormányzattól próbálta azokat az adatokat elkérni, amelyek arról tanúskodnak, hogy Borkai Zsolt a hivatali ideje alatt, vagyis 2006 óta mikor vett részt olyan repülőúton, amelynek során városvezetői feladatokat is teljesített, illetve a