Íme az idei Anilogue Filmfesztivál nyertesei

Mafab
-
  19.12.02 11:16 Film

A 17. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon az egészestés animációk versenyét a Kabul fecskéi alkotás nyerte. A szombat este az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezett zárógálán a film egy...

5 kapcsolódó hír

Élea Gobbé-Mévellec: Volt, aki csak átölelt a vetítés után – A Kabul fecskéi című filmről

Librarius
-
  19.12.01 17:59 Film

A Kabul fecskéi című egészestés francia animációs film tragikus szerelmi történetet mesél el a tálibok uralma alatt élő forró és poros, háború nyomait viselő városban. Az akvarelltechnikával készült film társrendezője, Élea Gobbé-Mévellec, az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon beszélt a fesztivál versenyprogramjában szereplő…

Anilogue: A Kabul fecskéi nyerte az egész estés animációk versenyét

Index
-
  19.12.01 15:13 Film

Öt helyszínen 300 animációs rövidfilmet és 13 egész estés filmet lehetett megnézni, szombaton pedig eredményt hirdettek az 17. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon.

Magyar alkotás nyerte a Mirabile Dictu - Nemzetközi Katolikus Filmfesztivál legjobb rövidfilmnek járó díját

Origo
-
  19.12.02 12:17 Film

Először nyert magyar film a Mirabile Dictu - Nemzetközi Katolikus Filmfesztiválon.

Kiosztották a 17. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál díjait

est.hu
-
  19.12.02 14:26 Film

A 17. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon az egészestés animációk versenyét a Kabul fecskéi című alkotás nyerte. A szombat este az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezett zárógálán a film egyik rendezőnője, Eléa Gobbé-Mévellec személyesen vette át a díjat.

Gyönyörű akvarellfilmet is díjaztak az Anilogue-on

Fidelio
-
  19.12.02 10:55 Film

Az akvarelltechnikával készült Kabul fecskéi nyerte az egészestés animációk versenyét, a rövidfilmek között a Lány című alkotás győzött, A herceg utazása a zsűri különdíját kapta, míg A papírsárkány a gyerekfilmek nyerteseként a diákzsűri díját is megkapta az Urániában rendezett zárógálán.