A PC Guru után megszűnhet a GameStar is, segítséget kér az utolsó magyar gamermagazin

HVG
-
  19.12.01 16:13 Infotech

A PC Guru bő egy hete közzétett búcsúlevele után a másik magyar videojátékos újság, a GameStar is bevallotta: nehézségekkel küzdenek. A januári szám már biztosan nem jön ki. Hogy mi lesz utána, azt a decemberben beérkező éves előfizetések számától tették függővé.

3 kapcsolódó hír

A PC Guru és a Playboy után megszűnhet a GameStar magazin is

Media1
-
  19.12.01 16:54 Média

A GameStar utolsó esélye, ha az olvasói megmentik: ehhez 2500 új vagy meghosszabbított előfizetésre lenne szükség. A januári lapszám egyébként biztosan kimarad, rovatként a PC World magazinon belül jelennek meg.

Megszűnhet a nyomtatott GameStar magazin is

Gamekapocs
-
  19.12.01 17:57 Gaming

A PC Guru után a GameStar nyomtatott kiadásának is véget érhet a pályafutása, de a szerkesztőség gyűjtést indított a lap megmentésére: jelen állás szerint 2500 új vagy meghosszabbított előfizetőre lenne szükségük a folytatáshoz.

A nyomtatott GameStar is eltűnhet a süllyesztőben

Leet
-
  19.12.01 11:52 Gaming

Egyre keményebb idők járnak a nyomtatott sajtó háza tájékán. Míg a 2000-es években szinte hiánycikkek voltak a gamer magazinok egyes újságárusok polcain, addig napjainkra egyre kevesebb nyomtatott magazin jelenik meg. Nemrég villámcsapásként érkezett a hír, mi szerint a PC Guru nyomtatott formátuma végleg megszűnik, most…