Kapcsolódó megyék

Tőzsdenyitás előtt – Enyhe csökkenésre számít nyitáskor az elemző

GazdaságPortál
-
  19.11.28 08:54 Pénzügy

A nemzetközi befektetői hangulat kissé bizonytalan, ezért enyhe csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint. Török Lajos az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP árfolyamában továbbra is a 14 380 forintos történelmi…

4 kapcsolódó hír

Bizonytalan nemzetközi hangulatban kezd Budapest

Napi
-
  19.11.28 08:56 Pénzügy

A nemzetközi befektetői hangulat kissé bizonytalan, ezért enyhe csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője, Török Lajos szerint.

BÉT – Enyhe csökkenésre számít az elemző

Az Üzlet
-
  19.11.28 08:53 Gazdaság

A nemzetközi befektetői hangulat kissé bizonytalan, ezért enyhe csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.

Árutőzsde: enyhe emelkedés

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.11.26 13:00 Gazdaság

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) árupiaci szekciójában a termények jegyzése továbbra is szünetel. A piaci szereplők a nemzetközi árutőzsdéken tájékozódhatnak a gabonafélék és az olajmagok különböző lejáratokra szóló jegyzéséről.

Emelkedés várható a magyar részvénypiacon

ProfitLine
-
  19.11.27 09:30 Gazdaság

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.