Szakértő: A magyar kormánynak van szava Európában

ATV
-
  19.11.26 10:22 Belföld

Az Alapjogokért Központ vezető elemzője irányadónak nevezte a magyar kormány álláspontját bizonyos európai uniós kérdésekben, miután Várhelyi Olivér a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozíciót kapta.

5 kapcsolódó hír

Az Alapjogokért Központ szerint "irányadó a magyar kormány álláspontja az EU-ban"

Propeller
-
  19.11.26 09:23 Belföld

Az Alapjogokért Központ vezető elemzője irányadónak nevezte a magyar kormány álláspontját bizonyos európai uniós kérdésekben, miután Várhelyi Olivér a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozíciót kapta. Pócza István kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, Magyarország álláspontja az Európai Unió bővítéséről az, hogy a…

A Fidesz 1000-szer is leleplezte Sorost: a milliárdos fúrja Orbán jelöltjét

24
-
  19.11.25 17:54 Belföld

Várhelyi Olivér a kormánypárt szerint nagyon zavarja a filantróp milliárdost.

Hiába vádolja Sorost a kormánysajtó Várhelyi elleni lobbizással, úgy tűnik, nem mondanak igazat

Népszava
-
  19.11.26 08:32 Belföld

Nem üzent telefonon a milliárdos Merkelnek, hogy ne a fideszes jelölt kapja a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi uniós posztot.

Már csak szomorúan nézünk magunk elé az Alapjogokért Központ megnyilvánulásától

Huppa
-
  19.11.26 11:14 Vélemény

Az Alapjogokért Központ vezető elemzője irányadónak nevezte a magyar kormány álláspontját bizonyos európai uniós kérdésekben, miután Várhelyi Olivér a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozíciót kapta. Pócza István kedden a köztévében azt mondta, Magyarország álláspontja az Európai Unió bővítéséről az, hogy a Balkánt nem…

Ismét nagyot hazudott a fideszes propaganda

Hírklikk
-
  19.11.26 12:12 Belföld

Nem üzent telefonon a milliárdos Merkelnek, hogy ne a fideszes jelölt kapja a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi uniós posztot.