Kigyulladt egy melléképület Pesterzsébeten

Ittlakunk
-
  19.11.26 16:43 Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű melléképület a Munkácsy Mihály utcában kedd délután. A tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet, jelenleg utómunkálatokat végeznek – tájékoztatta szerkesztőségünket a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

5 kapcsolódó hír

Családi ház födémje lángolt Csabrendeken

Veol
-
  19.11.26 07:05 Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy családi ház födémje Csabrendeken, a Dózsa utcában hétfőn este.

Hűtőszekrény miatt égett le egy családi ház Baranyában

Pécsi Újság
-
  19.11.26 12:13 Baleset-bűnügy

Hétfőn délután Pogányban, vélhetően a hűtőszekrény meghibásodása miatt tűz keletkezett egy családi ház alsó szintjén.    Mivel a családi ház nyílászárói zárva voltak, a tűz szinte magától kialudt.A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre és egy sugárral avatkoztak be, valamint elvégezték az utómunkálatokat.A tűz következtében a ház alsó…

Két ház ég Zamárdiban

Origo
-
  19.11.25 16:41 Baleset-bűnügy

A tűzoltók körülhatárolták a tüzet.

Családi ház födémje égett Csabrendeken

A tűzoltók eloltották a lángokat. Kigyulladt egy családi ház födémje Csabrendeken, a Dózsa utcában. A tűzhöz az ajkai hivatásos, a sümegi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Melléképület égett Tasson

Hírpress
-
  19.11.25 23:59 Baleset-bűnügy

A tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. Kigyulladt egy részben garázsként használt melléképület és egy autó Tasson, a Dózsa György úton. A tűzhöz a dunaújvárosi hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat.