Jogosítvány és bukósisak kell a városi a rollerezéshez

Propeller
-
  19.11.23 09:51 Belföld

Ezentúl segédmotoros kerékpár az elektromos roller Az egyik legújabb városi közlekedési eszköz az elektromos roller. Ezért a KRESZ-ben még nem szerepel, így viszont állandó vita forrása volt, minek számít, és miképp kell használni. Ha gyalogos, akkor alapvetően a járdán kell közlekednie, ha bicikli, akkor főleg az úttesten, ha segédmotoros…

5 kapcsolódó hír

Pintér Sándor kimondta: az elektromos roller segédmotoros kerékpárnak számít

NRGreport
-
  19.11.22 15:03 Gazdaság

A DK-s Vadai Ágnes tett fel egy nagyon fontos kérdést a belügyminiszternek „Miért segédmotoros kerékpár az elektromos roller? Avagy a rendőrség szándékosan akar baleseteket okozni az elektromos rollerekkel az utakon?” címmel. 

Pintér Sándor megmondta, mi kell a rollerezéshez

Borsod24
-
  19.11.23 11:00 Baleset-bűnügy

Jogosítvány és sisak. Pintér Sándor belügyminiszter közölte, minek számít a roller, ebből pedig következik, hol és hogyan kell közlekedni vele. Az egyik legújabb városi közlekedési eszköz az elektromos roller. Ezért a KRESZ-ben még nem szerepel, így viszont állandó vita forrása volt, minek számít, és miképp kell használni. Ha gyalogos,…

Vita lezárva: jogsi és bukósisak kell a városi a rollerezéshez

Player
-
  19.11.23 06:20 Autó-motor

Pintér Sándor belügyminiszter közölte, minek számít a roller, ebből pedig következik, hol és hogyan kell közlekedni vele.

Bukósisak és jogsi kell a rollerekre – nem mehetnek járdán

OLKT
-
  19.11.24 07:22 Vélemény

Hosszú huzavona után végre feketén-fehéren leírták: nincs besorolva az elektromos roller, ezért a Kresz újabb módosításáig segédmotorként, sisakban, jogsival vezethető és nem mehet járdán.  

Ezentúl segédmotoros kerékpár az elektromos roller

Nyugat
-
  19.11.23 07:50 Megyei

Eldöntötte a belügyminiszter.