Összefogásra és optimizmusra bíztatta a német CDU-t a testvérpárt CSU vezetője

ATV
-
  19.11.23 16:53 Külföld

A belső viták lezárására, összefogásra és optimizmusra bíztatta a német Kereszténydemokrata Uniót (CDU) Markus Söder, a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke szombaton Lipcsében, a CDU kongresszusán.

6 kapcsolódó hír

Elemző: új pártprogramot kell kidolgoznia a CDU-nak

Magyar Nemzet
-
  19.11.22 21:44 Külföld

Új pártprogramot kell kidolgoznia a német Kereszténydemokrata Uniónak (Cdu) – vélekedett Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Környezetvédő aktivisták leszerelték a C betűt a német CDU székházáról

Alternatív Energia
-
  19.11.23 09:09 Tudomány

Környezetvédő aktivisták eltávolították a párt nagyméretű logójához tartozó C betűt a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) berlini székházának homlokzatáról, a csütörtöki akcióval a kormánypárt klímavédelmi politikája ellen tiltakoztak.

Elemző: új pártprogramot kell kidolgoznia a CDU-nak

Infostart
-
  19.11.22 21:46 Külföld

Új pártprogramot kell kidolgoznia a német Kereszténydemokrata Uniónak (CDU) - vélekedett Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Új pártprogramot kell kidolgoznia a CDU-nak

hirado.hu
-
  19.11.23 05:35 Külföld

A CDU eredeti pártprogramjának céljai mostanra elhalványodtak.

Feltűrni az ingujjakat és dolgozni!

Magyar Szó
-
  19.11.23 19:53 Külföld

A személyi viták lezárását és egységet sürgetett Annegret Kramp-Karrenbauer, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke pénteken Lipcsében a párt kongresszusán, amelyen kijelentette: a nyugalom helyreállítása érdekében akár távozni is hajlandó.