Megbüntette a NAV a Kétfarkú Kutya Párt elnökét a "Sorospénzek" miatt

HVG
-
  19.11.21 13:52 Gazdaság

Százezer forint pénzbüntetésre ítélték Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, a párt Sorospénz-sorozatának készítése és birtoklása miatt.

8 kapcsolódó hír

Megbüntették a Kétfarkú Kutya Pártot a Soros-pénzek miatt

A tavasszal osztogatott játékpénzek miatt a pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegéséért indult eljárás ellenük.

Soros pénzt hamisítottak a Kétfarkúak

OLKT
-
  19.11.21 20:50 Belföld

Százezer forint pénzbüntetésre ítélték Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, az Mkkp ún. Sorospénz-sorozata, azaz kb. “játékpénzek” készítése és birtoklása miatt, értesült a hírről a Szabad Pécs. A szerdán kézhez vett határozat szerint “pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértést” követett el a politikus.

Megbüntették a kétfarkú kutyákat a Soros pénz miatt

Borsod24
-
  19.11.21 17:26 Belföld

Százezer forintra büntette a NAV Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, amiért a párt még tavasszal Soros György, Jean-Claude Juncker és más politikusok, illetve közszereplők képével ellátott játék pénzeket gyártott és árult – írja a Szabad Pécs. A Soros-pénz-sorozat kapcsán a NAV „pénzutánzatra vonatkozó szabályok…

Százezer forintra büntette a NAV Kovács Gergelyt az MKKP Sorospénz-sorozata miatt

Mérce
-
  19.11.21 15:00 Vélemény

Még az év elején adta ki a kutyapárt saját, egyenesen a pokolból való bankjegysorozatát, aztán májusban rendeltek el nyomozást ellenük, mostanra pedig meg is érkezett a százezer forintos büntetés pénzhamisítás miatt.

Megbüntették a Kutyapártot a "Soros-pénz" miatt

Klubrádió
-
  19.11.21 14:15 Vélemény

Százezer forint pénzbüntetésre ítélte a NAV Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a "Soros-pénzek" miatt, ezeken játékpénzeken a kormányt bosszantó közéleti szereplők láthatók - írja a Szabad Pécs. 

Elkapta a NAV a Kétfarkú Kutya Párt elnökét

Nyugat
-
  19.11.21 13:04 Megyei

Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a Sorospénzek miatt 100 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Igazi pénzbüntetést kapott a Sorospénz-sorozat miatt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

Szabad Pécs
-
  19.11.21 11:46 Vélemény

Százezer forint pénzbüntetésre ítélték Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, az MKKP ún. Sorospénz-sorozata, azaz kb. “játékpénzek” készítése és birtoklása miatt, értesült a hírről a Szabad Pécs. A szerdán kézhez vett határozat szerint “pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértést” követett el a politikus. Soros…

Pénzbírságot szabott ki a NAV a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökére a „Sorospénzek” miatt

168 Óra Online
-
  19.11.21 18:23 Belföld

Százezer forint pénzbüntetésre ítélte Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Sorospénz-sorozatra keresztelt játékpénzek készítése és birtoklása miatt. A határozat szerint pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértést követett el a politikus – értesült a Szabad Pécs.