Európai Bizottság: Az uniós állampolgárok többsége pozitívan vélekedik az unió nemzetközi keresk…

HírTV
-
  19.11.20 14:47 Gazdaság

Az arány 16 százalékponttal magasabb a 10 éve mért adatnál - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett tematikus Eurobarométer felméréséből.

4 kapcsolódó hír

Európai Bizottság: az uniós állampolgárok többsége pozitívan vélekedik az unió nemzetközi kereskedelempolitikájáról

GazdaságPortál
-
  19.11.20 15:56 Külföld

Az európaiak többsége pozitívan vélekedik az unió nemzetközi kereskedelempolitikájáról, mintegy 60 százalékuk véli úgy, hogy személyesen is előnyöket nyújt számára az unió állal folytatott nemzetközi kereskedelem. Az arány 16 százalékponttal magasabb a 10 éve mért adatnál – derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett tematikus…

Az uniós polgárok fele munkehelyteremtést vár a szövetségtől

Az Üzlet
-
  19.11.20 14:33 Gazdaság

Az európaiak többsége, 54 százaléka úgy véli, hogy az EU kereskedelempolitikájának mindenekelőtt az unión belüli munkahelyteremtést kellene szolgálnia - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett tematikus Eurobarométer felméréséből.

Az uniós állampolgárok szerint jól kereskedik a világgal az EU

Agrárszektor
-
  19.11.20 16:30 Mezőgazdaság

Az európaiak többsége pozitívan vélekedik az unió nemzetközi kereskedelempolitikájáról. Mintegy 60 százalékuk gondolja úgy, hogy személyesen is előnyöket nyújt számára az unió által folytatott nemzetközi kereskedelem. Az arány 16 százalékponttal magasabb a 10 éve mért adatnál - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett tematikus…

Elégedettek az uniós állampolgárok a közösség kereskedelempolitikájával

VG
-
  19.11.20 14:18 Gazdaság

Az uniós állampolgárok többsége pozitívan vélekedik az unió nemzetközi kereskedelempolitikájáról – mutatott rá az Európai Bizottság.