A Corvinus mintájára alakítják át a győri egyetemet

168 Óra Online
-
  19.11.20 07:26 Belföld

Már jövő nyáron a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) mintájára alakulna át a győri Széchenyi István Egyetem (SZE) - értesült a Népszava. A lap információi szerint az egyetemet is alapítványi tulajdonba adhatják, amit Földesi Péter rektor lelkesen támogat, sőt, már idén is készen állt volna az átalakítás megindítására, de ezt stratégiai okokból végül

4 kapcsolódó hír

Megy tovább a Corvinus-modell

Napi
-
  19.11.20 09:04 Belföld

Noha stratégiai okokból eddig halasztották, jövő nyárra mégis átalakulhat a győri Széchenyi István Egyetem (SZE), a minta a Budapesti Corvinus Egyetem - értesült a Népszava.

Területi innovációs platform alakult

Kisalföld
-
  19.11.20 14:36 Megyei

Területi Innovációs Platform (TIP) megalakításáról írtak alá nyilatkozatot a Széchenyi István Egyetemen a felsőoktatási intézmény és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal képviselői kedden. A cél az, hogy az innovációs képesség erősödjön a kis- és közepes vállalkozások körében.

Átalakulhat a győri egyetem: a Corvinus után több intézmény kerülhet ki az állami fenntartás alól

HelloVidék
-
  19.11.20 08:30 Életmód

Már jövő nyáron a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) mintájára alakulna át a győri Széchenyi István Egyetem (SZE) - értesült a Népszava. Információik mindez egy hétfői dékáni értekezleten került szóba.

Megalakult az innovációs platform

Győr Plusz
-
  19.11.19 20:00 Megyei

A kezdeményezéshez együttműködési nyilatkozatok aláírásával helyi egyetemek is csatlakoztak Budapesten és 5 vidéki helyszínen. Kedden a Széchenyi István Egyetemen is megalakult a platform, amely egyben összeköti a felsőoktatási intézmények sokoldalú tudásbázisát.