Elérték az innováció hullámai a magyar fürdőket

Mandiner
-
  19.11.19 17:20 Vélemény

A turizmus aranykorát éljük Magyarországon, ezért is aktuális, hogy a fürdők ne másfél éves késéssel szerezzenek információt a látogatottságukról, hanem azonnal. Ezért indul valós idejű adatgyűjtést célzó pilotprogram néhány magyarországi fürdőhelyen decemberben a Magyar Fürdőszövetség (Mfsz) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (Mtü)…

9 kapcsolódó hír

A fürdőkre is kiterjesztené a valós idejű adatgyűjtést az MTÜ

Napi
-
  19.11.19 15:59 Belföld

Valós idejű adatgyűjtést célzó pilotprogram indul néhány magyarországi fürdőhelyen decemberben a Magyar Fürdőszövetség (MFSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében - közölte az MTÜ vezérigazgató-helyettese kedden Zalakaroson az MTI szerint.

Változás jön a fürdőkben

Infostart
-
  19.11.19 17:03 Belföld

Valós idejű adatgyűjtést célzó pilotprogram indul néhány magyarországi fürdőhelyen decemberben a Magyar Fürdőszövetség (MFSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében - közölte az MTÜ vezérigazgató-helyettese kedden Zalakaroson.

Valós idejű vendégforgalmi adatgyűjtés indul néhány fürdőben

ma.hu
-
  19.11.19 19:51 Gazdaság

Vizsgálják az infrastruktúrát, a menedzsmentet, a gondolkodásmódot, a humán hátteret, a terveket, hogy milyen a fürdők kapcsolata a helyi szereplőkkel.

Jelenleg másfél éves késéssel állnak rendelkezésre a fürdők látogatottsági adatai

VG
-
  19.11.19 17:27 Utazás

A magyar nemzeti turisztikai fejlesztési stratégia szerint a legfontosabb szempont egy fürdőhely fejlesztésénél, hogy legyen elegendő szálláshely.

Valós idejű adatgyűjtés kezdődik a magyarországi fürdők látogatottságáról

Dehir
-
  19.11.19 16:14 Megyei

Zalakaros - Jelenleg másfél éves csúszással állnak rendelkezésre elérhető adatok alátogatottságról, az adatgyűjtés célja, hogy a friss számok birtokában könnyebben tervezhessenek előre a fürdők.

Valós idejű adatgyűjtés indul néhány fürdőben

hirado.hu
-
  19.11.19 15:53 Gazdaság

Sok esetben a világátlagot meghaladó mértékben nőttek a magyar turisztikai adatok az elmúlt 8 évben.

Valós idejű adatgyűjtés kezdődik néhány fürdőben

Turizmus Online
-
  19.11.19 15:39 Utazás

Jelenleg másfél éves késéssel állnak rendelkezésre a fürdők látogatottságáról statisztikai adatok.

Átformálódik a balatoni fürdők településképe – emellett indul az adatgyűjtési akció

hírbalaton
-
  19.11.19 15:06 Belföld

Jelenleg két konstrukcióban összesen több mint 12 milliárd forintot fordítanak gyógyhelyek fejlesztésére, amelyek érintik Balatonfüred, Hévíz, Zalakaros, Nyíregyháza, Kehidakustány vagy éppen Debrecen településképét is – hangzott el Magyar Fürdő Szövetség közgyűlésén Zalakaroson. Ugyanitt bejelentették: valós idejű adatgyűjtést…

Ezek a legjobb fürdők most Magyarországon: itt a lista!

HelloVidék
-
  19.11.19 16:20 Utazás

Valós idejű adatgyűjtést célzó pilotprogram indul néhány magyarországi fürdőhelyen decemberben a Magyar Fürdőszövetség (MFSZ) és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében - közölte az MTÜ vezérigazgató-helyettese kedden Zalakaroson. A rendezvényen innovációs díjakat és tanúsító védjegyeket is átadtak.