Kész a brüsszeli kirakós

Magyar Nemzet
-
  19.11.20 13:18 Külföld

A tervezetthez képest egy hónap késéssel, december 1-jével állhat munkába az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság, amennyiben az Európai Parlament jövő szerdán Strasbourgban megszavazza a testületet.

4 kapcsolódó hír

Magas rangú fideszesek sem hiszik, hogy Várhelyi Olivér EU-biztosként tényleg független lesz Orbán Viktortól

168 Óra Online
-
  19.11.19 18:07 Külföld

A Politico brüsszeli kiadása lényegében biztosra veszi, hogy az Európai Parlament meg fogja szavazni az Ursula von der Leyen vezetésével felálló új Európai Bizottságot. A portál megjegyzi, hogy a leendő magyar biztos Várhelyi Olivér két ízben is biztosította az EP-képviselőket arról, nem fogja őt befolyásolni egyetlen tagország…

Nem a briteken kéne nevetni, hanem magunkon sírni

Azonnali
-
  19.11.19 10:02 Vélemény

Lehet nevetgélni azon, hogy jaj, hülye angolok, angol hülyék, már megint vitáznak, már megint szavaznak. Csakhogy Nagy-Britanniában a demokráciát látjuk. Az EU-ban meg van egy Ursula von der Leyenünk.

Kovács Zoltán: Szánalmasan megbukott a magyar ellenzék akciója

Origo
-
  19.11.20 10:30 Belföld

Az államtitkár bízik abban, hogy az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság megállítja az illegális bevándorlást.

Az Európai Bizottság kemény hangvételű levelet küldött a magyar kormánynak!

OLKT
-
  19.11.20 16:07 Belföld

Magyarország nem hozott hatékony intézkedéseket az európai uniós tagállamok kormányait tömörítő tanács költségvetési ajánlásainak teljesítése érdekében   – állapította meg szerdán közzétett jelentésében az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság. A brüsszeli testület ezért azt javasolta a miniszteri tanácsnak, hogy fogadjon el…