Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét

Boon
-
  19.11.19 20:30 Belföld

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomóversenyt november 18-án Székesfehérváron. A viadalon összesen húsz csapat százharmincöt versenyzője mérte össze erejét. A bajnokság legerősebb tűzoltójának a fővárosi Buda Richárd tűzoltó őrmester bizonyult,…

7 kapcsolódó hír

Katasztrófavédők fekvenyomó versenyét tartották Fehérváron

Feol
-
  19.11.19 08:00 Sport

Több mint száznegyven versenyző részvételével rendezték meg az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fekvenyomó – másként kifejezve: súlyemelés hanyatt fekvő helyzetben – bajnokságát hétfőn.

Országos fekvenyomó bajnokságot rendeztek tűzoltóknak Székesfehérváron

fmc
-
  19.11.18 19:08 Színes

Második alkalommal rendezett fekvenyomó bajnokságot az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság . Az „erős emberek” versenyén több mint száznegyven tűzoltó indult, közük szép számban hölgyek is.

Két megyei tűzoltó is érmet szerzett a fekvenyomó-bajnokságon

Szoljon
-
  19.11.20 07:00 Baleset-bűnügy

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomó-versenyt november 18-án.

Ismét dobogón végeztek a Bács-Kiskun megyei tűzoltók

Baon
-
  19.11.19 19:07 Belföld

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Fekvenyomó Bajnokságát – immár második alkalommal – Székesfehérváron rendezték meg.

Dobogós helyen végzett a dunaújvárosi tűzoltó a fekvenyomó-bajnokságon

Duol
-
  19.11.19 19:00 Baleset-bűnügy

Az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomóversenyt november 18-án Székesfehérváron.

Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét

ObjektívHír
-
  19.11.19 14:52 [N/A]

Az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomóversenyt november 18-án Székesfehérváron. A viadalon összesen húsz csapat százharmincöt versenyzője mérte össze erejét. A bajnokság legerősebb tűzoltójának a fővárosi Buda Richárd tűzoltó őrmester bizonyult,…

Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét (videóval)

Heol
-
  19.11.19 08:49 Belföld

November 18-án rendezték meg Székesfehérváron a fekvenyomó versenyt. A megmérettetésen összesen húsz csapat százharmincöt versenyzője mérte össze erejét.