Rossi: képességbeli hiányosságaink vannak

Infostart
-
  19.11.20 07:31 Sport

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy a walesiek megérdemelten nyerték meg 2-0-ra az Eb-selejtezőt.

9 kapcsolódó hír

Marco Rossi: Túl sokan játszottak saját szintjük alatt

Goal
-
  19.11.20 10:00 Foci

Marco Rossi szövetségi kapitány elismerte, hogy a walesiek megérdemelten nyerték meg a magyar válogatott elleni, cardiffi Eb-selejtezőt.

Károly herceg friss Instagram-posztjának nem igazán fognak örülni a magyar emberek

Blikk
-
  19.11.20 14:08 Foci

Vélhetően sokaknak fáj visszagondolni még ma is, a tegnap 2-0- ra végződő Wales- Magyarország Európa- bajnoki selejtező mérkőzés. Károly, walesi herceg biztosan nem tartozott azonban a boldogtalan emberek közé, a csapatnak Instagram oldalán gratulált.

Fázós magyarok szállták meg Cardiffot

Magyar Nemzet
-
  19.11.19 16:10 Sport

Hivatalos források szerint szűk kétezer magyar fészkelődhet be a Cardiff City Stadionba, hogy az Eb-selejtező-sorozatban utoljára lássa Marco Rossi csapatát. Rajtuk semmi sem múlhat.

Wales-Magyarország - 2:0

HVG
-
  19.11.19 18:35 Sport

Kövesse a meccs előtti eseményeket és az Eb-selejtezőt a hvg.hu-n!

Megtört “Viktor álma” – Walesben nem volt esély (videók)

Borsod24
-
  19.11.20 08:01 Külföld

Kikapott az agyontámogatott és -hájpolt magyar futball reprezentánsa, a nemzeti tizenegy a sorsdöntő EB-selejtezőn. Magyarország ellenfele Wales volt a kedd esti idegenbeli meccsen. A végeredmény 2-0 lett. Utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott, ezzel negyedik helyen végzett a csoportjában. A hat…

Walesi-magyar – A kétgólos cardiffi vereséggel pótselejtezős a magyar csapat

Közszolgálat
-
  19.11.19 20:56 Színes

A magyar labdarúgó-válogatott kétgólos vereséget szenvedett Wales vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó, keddi játéknapján, így márciusban pótselejtezőre kényszerül.     A szigetországiak ...

Eb-selejtező: Wales-Magyarország - közvetítés

Csakfoci
-
  19.11.19 04:24 Foci

Kedden este a magyar válogatott sorsdöntő meccset játszik Cardiffban a walesi csapattal az Eb-selejtező E-csoportjának utolsó fordulójában. Kövesd a mérkőzés felvezetését, majd minden percét a csakfoci.hu-val!

Így edzett a magyar válogatott a Cardiff City Stadionban

Origo
-
  19.11.18 20:14 Foci

A brit sajtót is érdekelte Marco Rossi csapata.

Walesi–magyar: így vonultak a szurkolók Cardiffban

NSO
-
  19.11.19 18:47 Foci

Cardiffban vonultak a magyar szurkolók a Wales elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt követően. A Nemzeti Sport ott volt a helyszínen, és követtük a drukkereket egészen a Cardiff City Stadionig, ahol a mérkőzést megrendezik. Egyszerű a képlet: ha Marco Rossi csapata nyer, kijut az Európa-bajnokságra.