Elszíneződtek a pénzérmék a dolgozók zsebében a Mátrai Erőműben észlelt szennyeződés miatt

444
-
  19.11.19 11:07 Belföld

Egy hozzánk eljuttatott levél szerint Mészáros Lőrinc erőművében már napokkal korábban tudtak a szennyezésről és a rosszullétekről, mint azt a katasztrófavédelem jelezte volna.

11 kapcsolódó hír

Mészáros tényleg szabadulna a Mátrai Erőműtől

24
-
  19.11.20 13:41 Belföld

Egy friss közlemény szerint az államnak adná el.

Megvenné az MVM Mészáros Lőrinc bajba jutott erőművét

Napi
-
  19.11.20 12:52 Belföld

Többségi tulajdonosa lehet az állam a Mátrai Erőműnek azok után, hogy a tavalyi sikeres üzemi évet az idei vélhetően nem tudja megismételni. A hírek szerint komoly pénzügyi válságba kerülő visontai cég problémájának a kezelésére az MVM jelentkezett.

Nagy bajban van Mészáros Lőrinc – előkerült egy dokumentum, ami mindent bebizonyít

BalraMagyar
-
  19.11.19 18:12 Vélemény

Ennek már a fele sem tréfa. Néhány napja számoltunk be arról, hogy hatalmas katasztrófa történhetett Mészáros Lőrinc erőművénél. A hivatalos szervek szerint nem történt semmi, csupán kellemetlen szag terjeng a Mátrai Erőmű környékén, azonban már akkor is tömeges tünetek megjelenéséről szóltak a hírek. Most viszont előkerült egy belső…

Nagy bajban van Mészáros Lőrinc

OLKT
-
  19.11.19 20:15 Vélemény

Néhány napja számoltunk be arról, hogy hatalmas katasztrófa történhetett Mészáros Lőrinc erőművénél. A hivatalos szervek szerint nem történt semmi, csupán kellemetlen szag terjeng a Mátrai Erőmű környékén, azonban már akkor is tömeges tünetek megjelenéséről szóltak a hírek. Most viszont előkerült egy belső levél, ami némileg rácáfol a…

Az aprópénzek is elszíneződtek Mészáros erőművében

Borsod24
-
  19.11.19 17:45 Belföld

A Heves megyei katasztrófavédelem először november 12-én adott ki közleményt arról, hogy valami nincs rendben a Mátrai Erőmű Zrt. visontai telephelyénél, mivel az egyik közeli  víztározóban kén- és foszfortartalmú gáz képződött. Hozzátették, hogy a gáz emberre nem veszélyes, ugyanakkor pénteken már arról szóltak a hírek, hogy az…

A Mátrai Erőműben felszabadult gázoktól elszíneződtek a dolgozók fémtárgyai

Index
-
  19.11.19 15:59 Belföld

Az Átlátszó birtokába jutott dokumentum szerint torok- és szemirritációról és fejfájásról is panaszkodtak. A mérgezés Mészáros Lőrinc búzafeldolgozójából származhat.

"A gyerekekre azért adjunk maszkot, ha kiengedjük őket az utcára"

Népszava
-
  19.11.20 06:20 Belföld

Egyre gyanúsabb, hogy emberre mérgező gázok kerülhettek a levegőbe Mészáros Lőrinc mátrai erőműve és keményítőgyára körül.

Hivatalos: máris szabadulna Mészáros a Mátrai Erőműtől, az államnak adná el

Forbes
-
  19.11.20 12:10 Gazdaság

Szinte teljesen állami tulajdonba kerülhet az ország második legnagyobb erőműve, amit alig másfél éve vett meg az Opus Global.

Elszíneződtek a fémtárgyak, rosszul lettek a dolgozók a Mátrai Erőműben egy belső dokumentum szerint

Egri Ügyek
-
  19.11.19 17:11 Megyei

Bár a létesítményben történt gázfeltörés után azt állították hivatalosan, hogy veszélytelen volt a helyzet, egy kiszivárgott irat mást bizonyít.

Már nem elég a pénzem? Az életem is kell?

OLKT
-
  19.11.19 15:52 Vélemény

Elszíneződtek a pénzérmék a dolgozók zsebében a Mátrai Erőműben észlelt szennyeződés miatt A Heves megyei katasztrófavédelem először november 12-én adott ki közleményt arról, hogy valami nincs rendben a Mátrai Erőmű Zrt. visontai telephelyénél, mivel az egyik közeli  víztározóban kén- és foszfortartalmú gáz képződött.…

Elszíneződött pénzérmék, rosszullét a dolgozóknál – baj lehet Mészáros visontai cégeinél

Mérce
-
  19.11.19 11:20 Gazdaság

Mint ahogy azt a Mérce is megírta, november 12-én jelezte a Heves megyei katasztrófavédelem, hogy valami nincs rendben a Mátrai Erőmű Zrt. visontai telephelyénél, mivel egy víztározóban kén- és foszfortartalmú gáz képződött.