Kapcsolódó megyék

Nyert a MEAFC-Miskolc, kikapott a Cigánd

Boon
-
  19.11.20 21:00 Sport

A férfi futsal NB II, Keleti csoportjának 11. fordulójában a MEAFC-Miskolc hazai pályán, a regionális bajnokság 5. fordulójában a Balla Bau SRO Cigánd idegenben szerepelt.

5 kapcsolódó hír

Valamennyi női csapat győzött

Veol
-
  19.11.20 19:11 Sport

Megszerezte első győzelmét az Alsóörs SE alakulata a férfi kézilabda NB II-ben a hétvégén.

A Sárváré a megyei derbi

Vaol
-
  19.11.19 21:35 Sport

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság 8. fordulójában elszenvedte első vereségét a Bük, megyei rangadót nyert a Sárvár a Körmend ellen, kikapott a CVSE.

„Sikerült saját magunkat megverni”

Szon
-
  19.11.19 09:10 Sport

Hétvégén az NB II.-es bajnokságban a nőknél a Mátészalka elszenvedte idénybeli második vereségét is, így Falcsik Miklós csapata leszorult a dobogó tetejéről. Férfiaknál mindhárom csapatunk kikapott, a Kisvárda és a Nyírbátor hazai pályán, míg a tiszavasvári idegenben nem bírt ellenfelével.

Kézilabda NB II: zalai sorozatok – ellenkező előjellel

Zaol
-
  19.11.20 20:00 Sport

A kézilabda NB II-ben valamennyi zalai együttes pályán volt a legutóbbi fordulóban. A Tungsram SE férfi szekciója már a nyolcadik győzelmét aratta, míg a hölgyek szoros meccsen maradtak alul a Marcalival szemben. A Hévíz Sk női csapata továbbra is nyeretlen, az Egerszegi KK szintén idegenben kapott ki.

Kiváló kapusteljesítmény, remek védekezés hazai pályán

Hevesi Hírportál
-
  19.11.19 19:51 Megyei

A Mátészalkai MTK versenyzőit fogadta a Juventus-Panoráma Hevesi SE csapata az NBII-es női kézilabda mérkőzés novemberi, hazai fordulóján. A mintegy kétszáz néző előtt lezajlott összecsapás a hevesiek 26-22-es győzelmével zárult. Az előző heti bravúrgyőzelem után a listavezető Mátészalkát fogadta a hevesi gárda. A hölgyek ott folytatták, ahol…