Vettel: A Ferrarinál a csapatutasítás nem olyan, mint a Multi 21

F1világ
-
  19.11.13 12:33 Forma1

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, teljesen más a csapatsorrend fogalma jelenlegi csapatánál, a Ferrarinál, mint annak idején a Red Bull Racignél – például az emlékezetes Multi 21-botrány esetében. A német mindenesetre továbbra is úgy gondolja, a versenyzőknek ki kell állniuk magukért.

3 kapcsolódó hír

Vettel: Nagyon éretlen Verstappentől a csalózás

M4 Sport
-
  19.11.14 18:56 Forma1

Egyszerűen éretlennek tartja a Ferrarit nyíltan csalással megvádoló Max Verstappent Sebastian Vettel. Csapatát nem az motiválja Interlagosban, hogy bizonyítsa a vádló riválisoknak, tévednek.

Az Fia újabb lépése a motorügyben: minden csapattól információkat, adatokat várnak

Motorsport
-
  19.11.14 20:40 Forma1

Sebastian Vettel, a Ferrari német világbajnok versenyzője Brazíliában a csütörtöki médianapon csak legyintett, amikor a motorügyről kérdezték, és elmondása szerint nincs többről szó, minthogy Amerikában csak több leszorítóerővel mentek, így az egyenesekben lassabbak voltak. Továbbá Vettel nem tartotta túl profinak és érettnek Max…

Vettel: Korábban sosem kedveztek nekem csapaton belül

Formula
-
  19.11.14 06:43 Forma1

Sebastian Vettel nyugalmasabb éveket követően idén komoly riválist kapott a Ferrarinál, mégsem aggódik a csapatutasítások miatt. 2013 után idén is ellenszegült már az előre megbeszélteknek.